≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bina puna mladosti, deca su uvek uz nju: Bojana Vunturišević napravila dinamičnu atmosferu u Domu Omladine

Vreme čitanja: oko 3 min.

U jednom trenutku cela publika digla ruke uz njenu pesmu

  • 0
Bojana Vunturišević FOTO: Vladimir Branković

Koncert pun vesele dece koja sede na bini, pevaju hitove njihove omiljene zvezde i profesorke Bojane Vunturišević.

Bili smo u bekstejdžu i posle koncerta razgovarali sa zvezdom večeri .

Ona je u subotu uveče održala koncert u okviru "Kontakt festivala".

Pored njenih, Bojana je otpevala i pesme drugih poznatih muzičarki sa domaće scene, poput one "Muškarčina" od Sare Jo.

Mada nastup nije trajao dugo, atmosfera je bila dinamična, a "vatrena" publika kao jedno je pevala sve pesme.

Bojana je istakla da je utisci o nastupima obično sustignu kasnije, tek kada pogleda snimke.

- Još uvek nemam utiske, mene to stigne kada dođem kući i pregledam snimke. Iskreno, to je ono što mi kod mene smeta jer ne umem da uživam u trenutku - objasnila je Bojana.

Pitali smo je da li je primetila da je u jednom trenutku cela publika digla ruke uz njenu pesmu.

- Primetila sam to i divno je izgledalo. Smatram da tako treba da bude na svim koncertima. Često se susrećem sa pasivnom publikom. Kupe kartu, dođu na koncert, a onda stoje i stvori se "mrtvilo". Volim da sam aktivna i da to vidim i kod publike. Nikada nisam volela pasivnost - istakla je pevačica.

Na pitanje gde u bivšoj Jugi najviše voli da nastupa, odgovor je bio jasan.

- Moje omiljeno mesto je Beograd. Ovo je treća rasprodata sala Doma Omladine. Kada nastupam u prestonici na koncert dođu moji prijatelji, članovi porodie, moj sin. Meni je lakše i komotnije. To je moj teren, ovde se osećam voljeno - rekla je Vunturišević.

Za razliku od koncerata drugih muzičara i muzičarki, veliki broj posetilaca na Bojaninom nastupu su deca, a njena otvorenost ka publici ide i do te mere da su mnogi mališani stajali tik uz, a neki i sedeli na bini.

- Ja sam završila muzičku pedagogiju i stalno sam sa decom, to je moj život. Radim sa dečicom kada nisam na stejdžu, sa mališanima sam u sali, gde učimo horsko pevanje, muzičke elemente i o muzici generalno. Ti klinci koje vidite na bini su obično moja horska deca. Kada dođu na moje nastupe, volim da su mi tu pred okom. Stalno pokušavam da ih sklonim i zaštitim, ali i da učinim da se što bolje provedu, pa su često oko mene, čak nekad i na sceni. Njima će to ostati pozitivno urezano u sećanje do kraja života, kao što je meni negativno dan kada Lepa Brena nije htela da mi da autogram  - objasnila nam je Bojana.

Pitali smo je šta je sledeće.

- Prva stanica je Zagreb 22. maja, ali pregovaramo i neke koncerte između, možda to bude Niš ili Kragujevac. U stvari, ja se najviše radujem studiju i tome da se posvetim radu na novim pesmam. U poslednje vreme sam dosta pomagala drugima, novi album Zoi i Sare jo, uskoro izlazi nova Senida... Sada želim malo da iskuliram druge i sebe stavim u fokus. U skorije vreme neće biti novog albumu. Ne volim singlove jer želim da je bogato, da to bude novi album, ali ne znam kada će izaći. Nadam se sledeće godine -zaključila je Vunturišević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA