≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lena Kovačević pred nemačkom publikom 3. aprila

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj program poseban je i po tome što Lena izvodi numere sa programom na 4 jezika

  • 0
Lena Kovačević Foto: Irina Duplevskaja

Lena Kovačević nastupiće 3. aprila u Velikoj sali Scharou Teatra u Nemačkoj, zajedno sa simfonijskim orkestrom Josef & Friends na čelu sa maestralnim violinistom Josefom Zigom.

Ovaj program poseban je i po tome što Lena izvodi numere sa programom na 4 jezika.

Sala prima oko 1000 ljudi, većina ulaznica je već prodata mesecima unazad.

Na repertoaru je muzika Lare Fabian čija je Lena bila predgrupa u beogradskoj Areni, zatim muzika Luča Dale, Rendi Kraford, Mine, velikana Italijanske muzike. Posebno se izdvajaju i numere “Café”, “Zovi me Lena” i tradicionalne pesme specijalno aranžirane za ovu priliku.

Lena Kovačević Foto: Irina Duplevskaja

Tim povodom Lena je izjavila: „Josef i ja do sada smo nastupali zajedno na fantastičnim lokacijama u Nemačkoj a ovo je definitivno najprestižnija dvorana do sada, beskrajno sam zahvalna što smo zajedno proširili moj repertoar koji me je oblikovao na toliko mnogo načina. U pitanju su fantastični muzičari koji svojim aranžmanima svakoj pesmi daju poseban život".

Lena Kovačević Foto: Irina Duplevskaja

Posle toga Lena će održati koncert u Zrenjaninu 20. aprila od 20 časova u Kulturnom centru. Hitove koje publika poznaje sa radio-stanica iz Srbije i regiona, ali i muzika koja je dospela na strane radijske stanice kao "Cafe" ili "Požuri", publika će imati prilike da čuje uživo. U pitanju je posebno muzičko putovanje uz pesme „Samo da mi je“, „Dubine“, „Vejte snegovi“, „Leto je“ i mnoge druge kao i tradicionalne pesme u posebnim aranžmanima zahvaljujući kojima Lena i njeni muzičari rasprodaju koncerte. Ulaznice su se mogu nabaviti na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta tickets.rs.

Pored nastupa, nastavlja se interesovanje stranih medija za Lenu Kovačević. Lena je ovih dana dala nekoliko intervjua za inostrane medije, trenutno se može pročitati njen intervju za italijanski portal Freeskipper i štampani list Volsburga u Nemačkoj (FUNKE Mediengruppe).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA