Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mene je to jako pogodilo": Tajči otkrila zašto je otišla iz Jugoslavije u jeku najveće popularnosti

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajči je početkom devedesetih otišla na američki kontinent.

  • 0

Tatjana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči, je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji otkrila zašto je otišla iz Jugoslavije u jeku najveće popularnosti. Podsetimo, to se desilo u periodu kada se nekadašnja država raspala, početkom devedesetih.

Tajči je posle toga otišla na američki kontinent.

"Ja nisam otišla zbog tih okolnosti, ja sam otišla zbog mog unutarnjeg nemira i nesnalažljivost u toj prevelikoj intenzivnoj slavi. I pogotovo kada su se dogodili ti raspadi sistema, mene je to jako pogodilo da odjedanput mi nismo svi zajedno. Nisam mogla da to procesuiram u sebi, uz naravno moje neke lične krize, traume, boli, usamljenosti, fizičke i emotivne iscrpljenosti. Ja sam otišla da se prvo iscelim, odmorim, vratim sebi i možda na neki način nesvesno čuvam to lepo što nas je vezalo, onda i dalje to mogu lepo živeti i raditi", rekla je Tajči.

Na pitanje da li je tamo, u Americi, našla mir, Tajči je rekla sledeće.

"Pa nisam našla mir na nekoj lokaciji specijalnoj, nego sam našla mir onda kada sam imala dovoljno prostora da se okrenem unutra. Svaki trenutak života ima veze. Meni je ta duhovnost trebala, meni je trebalo u jednom trenutku da se oslonim na nešto što je više, veće od mene same. Jednostavno, nisam nalazila, nisam videla solucije i rešenja u ovom obliku koji ja jesam. I onda čovek kako se oslobađa, isceljuje, onda sam nekako mogla otvoriti dušu i nastaviti dalje", rekla je Tajči.

Podsetimo, Tajči je svojevremeno predstavljala Jugoslaviju sa pesmom "Hajde da ludujemo", koju je nedavno izvela u emisiji "Zlatni studio".

Podsetimo se kako je to bilo 1990. godine, na "Evroviziji":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA