Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni narodnjak u novom ruhu: Poslušajte kako Brkovi izvode hit Baneta Bojanića "Samo pijan mogu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vedran Pehar, poznatiji kao Shamso 69, i ostatak ekipe odlično su se snašli, što se možete uveriti kada pogledate snimak na početku teksta

  • 0

Grupa Brkovi, koji obeležavaju 20 godina benda, održaće će veliki koncert 11. maja na Kalemegdanu, a tim povodom posetili su i redakciju portala Telegraf.rs, gde su u okviru projekta Love&Live akustično izveli pesmu "Samo pijan mogu", koju u originalu peva Bane Bojanić.

Vedran Pehar, poznatiji kao Shamso 69, i ostatak ekipe odlično su se snašli, što se možete uveriti kada pogledate snimak na početku teksta.

Kao što se očekivalo, bilo je energično.

Inače, pred koncert imaćete priliku i da pročitate intervju sa Shamsom 69, koji je govorio o koncertu na Kalemegdanu, Brkovima, narodnoj muzici, Sinanu Sakiću.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA