Vreme čitanja: oko 1 min.

OMILJENI GRK MEĐU SRBIMA: Traži se karta više za koncert Antonisa Remosa

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveća zvezda grčke muzičke scene Antonis Remos 17. juna stiže na Belgrade River Fest, čuvenu muzičku manifestaciju koja se početkom svakog leta održava na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi

  • 4
Antonis Remos Foto: Promo/ Belgrade River Fest

Samo za ovu priliku, Remosa će pratiti najbolji muzičari koji sa njim stižu iz Atine. Zvuk buzukija, prepoznatljiva mediteranska emocija i pesme koje svi volimo garantuju nezaboravan provod!

Od samog osnivanja pre dve godine, Belgrade River Fest pažljivo je gradio imidž, dovodeći pred srpsku publiku najveće zvezde i dokazane umetnike u svojim žanrovima. Festival je ugostio najvoljenijeg tenora sveta Andreu Bočelija, najveću opersku divu Anu Netrebko, kraljicu fado muzike Marizu, world music zvezdu Jasmin Levi, a i ove godine nudi program za one sa najistančanijim ukusom. Jedinstveni Nik Kejv koji stiže u okviru turneje "Solo show" već je izazvao veliku pažnju srpske i svetske javnosti i učinio da Beograd bude centar najvećih muzičkih dešavanja u ovom delu sveta.

Podjednako interesovanje vlada i za koncertom Antonisa Remosa, čije pesme dotiču svaku dušu, podsećajući nas na najlepše trenutke leta i grčkog mora. Pravo iz najekskluzivnijih koncertnih prostora Atine, Remos pred sprsku publiku stiže u koncertnu dvoranu na otvorenom koja može da ugosti samo ograničen broj ljudi, tako da svaki posetilac ima pravo VIP iskustvo.

Antonis Remos Foto: Promo

Obezbedite vaše ulaznice na vreme i spremite se za nezaboravno veče, uz muzičke hitove koji pokreću i pozivaju na ples i radost uz buzuki, za koji se kaže da budi i najdublje emocije.

I ove godine, važan deo River Festa biće crveni tepih za sve zvanice, mnoštvo poznatih ličnosti na jednom mestu i koktel dobrodošlice za sve goste. Ne propustite najmagičnije beogradske večeri na jednom od najlepših mesta u gradu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA