Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dosta mi je bilo": Bil Vajman otkrio zašto je napustio grupu The Rolling Stones

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je član Stonsa od 1962. do 1993. godine.

  • 1
Bill Wyman Foto: Martyn Wheatley / Zuma Press / Profimedia

Legendarni basista grupe The Rolling Stones Bill Vajman je u intervjuu za britanski Mirro otkrio kako izgleda njegov život nakon što je napustio bend, i šta radi sada. On je ispričao i zašto je napustio čuveni sastav.

"Otišao sam 1991. godine, ali mi nisu verovali. Odbili su da prihvate da sam otišao. Tek 1993. godine, kada su 1994. počeli da se okupljaju na turneji, rekli su: "Sada si otišao, zar ne?" A ja sam rekao: „Otišao sam pre dve godine". Konačno su to prihvatili, pa kažu da sam otišao 1993. godine", rekao je Vajman, koji je bio član Stonsa od 1962. do 1993. godine.

Objašnjavajući svoju odluku, dodao je:

"Dosta mi je bilo. Bilo je to pola mog života i pomislio sam: "Imam druge stvari koje želim da radim". Želeo sam da se bavim arheologijom, pišem knjige, imam izložbe fotografija i igram kriket u dobrotvorne svrhe. Čitao sam o drevnim kulturama dok sam bio na putu i ​​takođe fotografisao. Samo sam imao ceo ovaj drugi život koji sam želeo da živim", rekao je Vajman, prenosi NME.

Vajman je proveo poslednjih 30 godina pišući knjige, tražeći blago uz pomoć detektora metala i sakupljajući niz stvari, uključujući marke, postere za mjuzik hol i, jedinstveno, godišnjake Ruperta Bear-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đurađ

    1. maj 2024 | 10:16

    A nije se znalo ko je bio lepši,da li on ili Ričards ili Džeger,mrtva trka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA