Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoran Predin i Nikola Čuturilo objavili prvi zajednički singl: Poslušajte "Još imaće nas"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikola i ja smo pre gotovo 40 godina odlučili da se u muzičkom projektu udružimo na način koji nam najviše odgovara. Naše ideje su se sada realizovale i veselimo se što ćemo se u regionu predstavljati muzikom i tekstovima publici koja više voli sadržaj od ambalaže", naveo je Predin

  • 1

Srpski muzičar Nikola Čuturilo i slovenački Zoran Predin imaju zajednički novi projekat Analogna rasa koji se oglasio singlom "Još imaće nas", saopštila je Lampšejd medija (Lampshade Media).

Autorska pesma Čuturila "Još imaće nas" najavljuje album "Analogna rasa", koji će biti objavljen za Kroacija rekords (Croatia Records) i Lampšejd mediju, a Predin je istakao da je u pitanju "projekat srodnih duša".

"Nikola i ja smo pre gotovo 40 godina odlučili da se u muzičkom projektu udružimo na način koji nam najviše odgovara. Naše ideje su se sada realizovale i veselimo se što ćemo se u regionu predstavljati muzikom i tekstovima publici koja više voli sadržaj od ambalaže", naveo je Predin.

Čutura je dodao da su projekat nazvali Analogna rasa zato što je "jako zabavno, jako inspirativno" i pošto u svojim godinama postaju svesniji protoka vremena.

"Zoran i ja smo vredni umetnici koji vole da istražuju. Takođe i iz razloga što stvaramo nešto novo. Mi smo zaista u naboljim godinama, bend je mlad, pun entuzijazma i pun ljubavi prema muzici", rekao je Čuturilo.

Pored nekadašnjeg pevača ljubljanskog Lažnog Franca i gitariste Riblje čorbe Čuturila, Analognu rasu čine i muzičari koji prate Čuturila već 20 godina, a najavljeno je i koncertno predstavljanje projekta širom regiona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA