Vreme čitanja: oko 2 min.

Bvana objavio novi spot i najavio prvi koncert na otvorenom sa Džezerima iz Lagune

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Spot je režirala Lana Radošević, u okviru svog master rada na katedri za filmsku i TV režiju Fakulteta dramskih umetnosti

  • 0
Bvana iz Lagune Foto: Risto Delić

Beogradski reper Bvana objavio je spot za pesmu „ZGMK“ sa aktuelnog albuma „Zelena glava i magični kamičak“ i najavio prvi koncert na otvorenom sa njegovim Džezerima iz Lagune. Koncert će biti održan 14. juna od 21h u bašti Svaštara koncept bara, u dvorištu fabrike Kluz.

Spot je režirala Lana Radošević, u okviru svog master rada na katedri za filmsku i TV režiju Fakulteta dramskih umetnosti. Nova saradnja Lane Radošević i Bvane iz Lagune dolazi nakon rada na spotovima „Hiphop hurej“ i „Neviđeni chill“.

Spot za pesmu „ZGMK“ rađen je u „Prinći produkciji“, mentor je profesor Predrag Velinović, direktor fotografije je Vasilije Vasić, producenti su Luka Brkić i Milica Stolić, a montažer Veljko Pavlović.

Pesma „ZGMK“ dolazi sa najnovijeg albuma Bvane iz Lagune „Zelena glava i magični kamičak“, koji predstavlja klasični hip hop zvuk devedesetih, ali sa aktuelnim temama u tekstovima. Na albumu gostuje veliki broj repera, među kojima su Eufrat, Cjofo, Koolrade i Bulch. Album je objavljen za Glitch Records.

Mnoge pesme s ovog albuma, kao i ranije hitove, publika će moći da čuje na prvom koncertu na otvorenom Bvane i Džezera iz Lagune, 14. juna od 21h, u bašti Svaštara koncept bara, u dvorištu fabrike Kluz. Oni će izvoditi pesme u drugačijem aranžmanu, sa primesama džeza, bluza, fanka, kao i još neobjavljene pesme sa nadolazećeg albuma. Early bird ulaznice su dostupne po ceni od 1.000 dinara, na tickets.rs.

Bvana iz Lagune (Nikola Ćosić) je beogradski reper koji je karijeru je započeo u novobeogradskim blokovima 2000. godine, kao član grupe LNG (Little Nasty Gremlins). Po povratku iz SAD, počinje aktivno da sarađuje sa reperom Juice i posvećuje se solo karijeri, koju započinje objavljivanjem pesme „Ja sam Bvana“, a nakon toga se ređaju singlovi, dueti i uspešni albumi poput „Ko je krao jogurt“, „Na nivou prosečne cigle“ i „Čelično mudo“.

Lana Radošević (Dorćolska Principessa) je diplomirana filmska i TV producentkinja na masteru iz filmske režije na FDU, zatim rediteljka na RTS-u i osnivačica Prinći produkcije. Pisala je i producirala kratke filmove „Tražim bioskop za ozbiljnu vezu“, „Život po Moskriju“, a takođe je i izvršna producentkinja dugometražnog igranog filma „Heroji“ u režiji Gorana Nikolića. Rediteljski debi joj je kratki igrani film „Čistač duše“.

Spot za pesmu „ZGMK“:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA