Vreme čitanja: oko 2 min.

Sajferova duša utkana u klupske hitove - stigao prvi deo albuma „Anima!”

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Album pod nazivom „Anima“ sastoji se od 9 pesama, dok prvih 5 koje su danas ugledale svetlost dana predstavljaju savršen miks bengera i duše

  • 0
EMDC Network Foto: EMDC Network

Jedan od najbrže rastućih izvođača današnjice - Sajfer u saradnji sa kompanijom EMDC Network brojne fanove širom regiona obradovao je pravom muzičkom poslaticom - prvim delom svog debi albuma!

Album pod nazivom „Anima“ sastoji se od 9 pesama, dok prvih 5 koje su danas ugledale svetlost dana predstavljaju savršen miks bengera i duše!

Među pesmama koje su se našle na ovom delu albuma jesu „Kodeks“, „Preko“, „KMGR“, „Opet te zovem“ i „7ice“. O tome koliko je ovaj momak talentovan najbolje svedoči činjenica da je na svoj album pozvao goste, neke od najaktuelnijih artista današnjice među kojima su THCF, Jala Brat, Buba Corelli, Kali i Grše, koji su ovaj poziv oberučke prihvatili.

Koliko je Sajfer ozbiljan u svojoj nameri da osvoji scenu dokazuje i to sto je uložio svoje vreme i resurse da svaku od ovih numera isprate i visoko kvalitetni spotovi, a već uveliko radi i na novim pesmama. Budući da je u današnje vreme jedan od većih izazova objaviti spot za svaku pesmu, ovo ujedno i jeste jedan od glavnih razloga zašto je album „Anima“ podeljen u dve celine.

Sajfer se već duže vreme veoma uspešno bavi muzikom, a veću slavu stekao je svojim klupskim bengerima „Karneval“ i „Karneval 2“. „Karneval 2“ projekat je koji je urađen u saradnji sa jednom od vodećih muzičkih kompanija na ovim prostorima EMDC Network, pri čemu je izvršni producent projekta bio osnivač i vlasnik ove kompanije Arman Fejzić.

Zahvaljujući velikom uspehu pesme „Karneval 2“, Sajfer ostaje veran svojim saradnicima, kompaniji EMDC Network, koja se već više od decenije bavi digitalnom distribucijom. Upravo zato, Arman Fejzić odigrao je ulogu i u Sajferovom albumu, budući da je zajedno sa Kodeksom bio ko-izvršni producent.

Sajfer je svojim ranijim numerama već stekao titulu jednog od najpoželjnijih izvođača na nastupima kako u Bosni i Hercegovini, tako i u drugim zemljama regiona, naročito u Srbiji, budući da je ljubav koju je utkao u svoju muziku obrisala sve granice, a „Anima” će sasvim sigurno biti još jedna potvrda svega postignutog!

Album „Anima” dostupan je na svim striming platformama kao i na YouTube kanalu „Kodeks”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA