Vreme čitanja: oko 1 min.

YU Grupa: Ikone jugoslovenskog roka zatvaraju ovogodišnji Belgrade Beer Fest!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Belgrade Beer Fest, jedan od najvećih muzičko-pivskih festivala u regionu, priprema se za grandiozno finale koje će obeležiti povratak legendarne YU grupe na veliku festivalsku scenu

  • 0
Belgrade Beer Fest Foto: Promo

Zakazan za poslednji dan festivala, 23. juna, koncert YU grupe predstavljaće nezaboravan trenutak za sve ljubitelje rok muzike i istorijski podsetnik na značaj koji ova ikonična grupa ima na celokupnu regionalnu muzičku scenu.

Kao jedan od najuticajnijih bendova bivše Jugoslavije, YU Grupa je obeležila čitavu eru rokenrola svojim jedinstvenim zvukom i nezaboravnim hitovima, a njihov uticaj na razvoj i definisanje rok muzike na prostoru bivše Jugoslavije smatra se jednim od najupečatljivijih.

Njihova muzika i nakon više od pet decenija ostaje inspiracija mnogim generacijama, a predstojeći nastup na Belgrade Beer Festu, kako kažu, obeležiće energični gitarski rifovi, prepoznatljive vokalne linije i tekstove koji su ostavili dubok pečat na domaćoj muzičkoj sceni.

-Uvek je veliko zadovoljstvo nastupiti na bini Belgrade Beer Fest-a pred mnogobrojnom publikom. Ti nastupi se ubrajaju među dragocene i one koji se pamte. Hajmo još jednom da raspevamo Beograd, zajedno! – reklii su momci iz legendarne grupe.

Ulaznice za ovogodišnji festival koji se održava od 20. do 23. juna u organizaciji Skymusic-a dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA