≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakve divne reči Dada Topića o Beogradu: "Ja sam beogradsko dete i tako ću i da ostanem"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar je dobio veliki aplauz

  • 6

Proslavljeni muzičar Dado Topić je tokom promocije pesme "Ja verujem", koja je posvećena pokojnom basisti grupe Generacija 5 Milošu Stojisavljeviću - Cajgeru, izgovorio prelepe reči o Beogradu.

"Pre nego što se dotaknemo ove promocije i ove pesme za Cajgera, ja bih rekao par reči. Sve što sam uradio dobro, uradio sam u Beogradu. Počeo sam iz Beograda sa Korni grupom. Posle toga grupa Time. Sve važno i potrebno  da se postane neko u tadašnjoj muzičkoj sceni, meni se dogodilo u Beogradu, tako da ja sam beogradsko dete i tako ću i da ostanem", rekao je Topić.

Dado se potom govorio o saradnji sa grupom Generacija 5.

"Ova saradnja sa Generacijom 5 otvara jednu novu stranicu u našim zajedničkim planiranjima za buduće projekte. Veselim se radu u studiju, veselim se novim pesmama, aranžmanima,  sledećim koncertima. Biće to onaj klasičan spoj, ono što znamo kao rokenrol i nekih novih trendova koji su zaživeli zadnjih 20-ak godina. Ja verujem u Generaciju 5, verujem da oni veruju u mene i veselim se budućnosti, kakva ona bila. Hvala vam lepo", rekao je Dado Topić i dobio veliki aplauz.

Govor Dade Topića pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hope

    15. maj 2024 | 10:54

    Dado je kao prvo dobar covek, pa onda sve redom. Rispekt!

  • MAX

    15. maj 2024 | 10:57

    Bravo Dado legendo !

  • Vlado

    15. maj 2024 | 14:41

    Dado Topic,roker,pravi i jedan od zivih.Korni grupa,Taim..odrastali smo uz njih.Jedan od zivih rokera,koji su stvorili rok muziku u bivsu drzavu.Traje i dalje,i podsjeca nas na najbolje vrijeme roka u bivsoj drzavi.Dalmatinac,iz malog primorskog mjesta pored Trogira,ali Beogradjanin.Ziva legenda koja nas razveseli svojom pojavom.Svaka njegova pjesma je hit.Specifican glas...a godine su iza njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA