Vreme čitanja: oko 1 min.

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa - Evo šta rade pre nego što izađu na scenu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetski poznati bend Gipsy Kings nastupiće u nedelju 19. maja na platou kod Geozavoda u Beogradu na vodi, a tim povodom, momci su rešili da podele svoje tajne pred nastup, otkrivajući svoje posebne rituale koji ih pripremaju za spektakularne koncerte

  • 0
Gipsy Kings Foto: Promo/ Totalisimo

Centralna figura benda, Andre Reyes, otkrio je da grupa pre nastupa ima svoj ritual koji ih povezuje i inspiriše.

-Pre nastupa imamo običaj da se okupimo kao porodica i prijatelji kako bismo podelili lagani obrok i podsetili se svrhe i strasti koju imamo prema muzici. Ova tradicija nam pomaže da se povežemo jedni sa drugima i usmerimo svoju energiju na scenu - izjavio je on.

Ova intimna praksa pre nastupa otkriva koliko je grupa bliska i posvećena jedni drugima, stvarajući posebnu atmosferu koja se prenosi na publiku tokom njihovih spektakularnih nastupa. Gipsy Kings su spremni da svojom energijom i strašću za muzikom očaraju sve prisutne već u nedelju u Beogradu, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve koji ih budu gledali uživo.

Gipsy Kings Foto: Promo

Ulaznice za ovaj spektakl su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA