Vreme čitanja: oko 2 min.

Maja Cvetković za Telegraf.rs o pesmi "Osmeh", otkrila je kada stiže novi album grupe E-Play

Vreme čitanja: oko 2 min.

Biće radno leto za grupu E-Play

  • 0
Maja Cvetković, E play Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Grupa E-Play objavila je pre nekoliko dana spot za pesmu "Osmeh", a u razgovoru za Telegraf.rs članica ovog sastava Maja Cvetković je govorila o ovom poduhvatu.

"Pesma, hajde da kažem, ima ljubavnu tematiku. Nastala je tako što je Trut napravio neki ritam i ja sam malo to modifikovala i onda sam se na to oslonila i napravila celu liniju, ceo tekst i sve ostalo. Do spota je došlo tako tako što smo sa Vukom Protićem već radili i ovo je sedmi po redu spot sa njim. Negde smo hteli da slikamo tu "Borbu", zgradu, taj logoptip. Sve je to naravno povuklo na socijalizam. Posle smo otišli da obiđemo sve te spomenike. Istina je da fali Tjentište, koji je možda i najlepši (spomenik) i najdalji. Negde je usledilo to da se obučemo u skladu sa tim socijalizmom i onda smo se setili Kraftwerka, tog stila koji su imali. Samo smo preuzeli. I onda se to uklopilo kao jedna paralela između današnjice i socijalizma, četrdesete, pedesete...", rekla je Maja za Telegraf.rs.

Kako nam je otkrila, E-Play očekuje radno leto, a krajem godine stiže novi album.

"Mi smo trenutno u studiju u Novom Sadu. Radimo album koji treba da izađe krajem godine. Sviraćemo dosta festivala. Ono što mogu da kažem da ćemo Arsenal svirati 29. juna. To je ono što sada možemo da kažemo. Biće radno leto", navela je muzičarka.

Maja Cvetković biće deo projekta "Koncert za rekord" na kome će nastupiti gitaristi na Trgu republike 19. maja (13:00) u okviru Guitar Art Festivala.

"Prvo, to je jako zanimljivo što će se desiti. Drugo, ja ću svirati jednu stvar sa Čuturom. Njega cenim i poštujem, dobri smo drugari. Biće mi zanimljivo da sviram tu pesmu", rekla je Maja.

Što se tiče novih pesama, Maja ističe da neće biti ponavljanja.

"Može da očekuje ovako nešto slično, malo brže. Nećemo se ponavljati, neće ništa podsećati kao raniji period, ali to ćemo biti mi", rekla je Maja.

Što se tiče dueta, nije sigurna da će ih biti na novom albumu

"Ja ne znam. Ovaj duet sa Bajagom ide na taj album. Mislim da ne", rekla je Maja.

Na pitanje s kim bi volela da grupa E-Play snimi duet, Maja je rekla sledeće.

"Ja volim da sarađujem sa mnogim. Ko god mi neko padne na pamet da u toj pesmi može da doprinese. Tako smo i Matiju Dedića zvali, bez ikakvog plana . Muzika je ta koja diktira to", rekla je Maja Cvetković.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija novog singla grupe E-Play pod nazivom "Osmeh"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA