≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tap 011 na koncertu Goce Tržan u mts Dvorani: Čuveni bend podsetio na svoje najveće hitove

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Posebnu emociju na koncertu Goca je izrazila i izvođenjem pesme „1200 milja“ koju je davne 2001. snimila sa Tošetom Proeskim

  • 1
Goca Tržan koncert u mts Dvorani Foto: Filip Olćan/mts Dvorana Promo

Jedna od najpopularnijih domačih pop pevačica Goca Tržan održala je u punoj mts Dvorani dugoočekivani solistički koncert, koji je ujedno bio njen prvi nastup u rekonstruisanoj Dvorani Doma sindikata. Da je se publika uželela svedoči ogromna količina dobre energije i emocija koju je Tržanova razmenila sa Beograđanima.

Koncert je započela svojim velikim hitom “Ni na zemlji, ni na nebu”, što je publika gromoglasno pozdravila, da bi se potom nadovezala pesmom “Pelin” , s kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na nedavno održanom “Beogradskom proleću”. Zatim su usledili hitovi “ Oglas” , “Daleko”, “Sto za dvoje”, “Stoperka”, “Ljubav, ti i ja”, “Zagrli”, “Voleo si skota”... Naravno, nije odolela da svojoj kćerki poželi srećan rođendan, zbog čega je , kako je objasnila ranije i koncert zakazala na taj njoj srećan datum, te joj je uz suze radosnice posvetila pesmu "Po mome srcu hodaj". Posebnu emociju izrazila je i izvođenjem pesme „1200 milja“ koju je davne 2001. snimila sa Tošetom Proeskim.

I uspela je Goca Tržan da izrazi svoje „jedvačekanje“ koncerta, koje je nedavno najavila na konferenciji za medije, kao i da nadoknadi Beograđanima to što je nije bilo tako dugo na „velikoj sceni“ u Beogradu. Ono što je posebno poželele je da sa svojom publikom ostvari interkaciju, što je od starta i uspela, pružajući ruke i slikajući se sa fanovima iz prvih redova.

Kao što se i očekivalo grupa Tap 011 je bila gost koncerta, te su publiku doveli do “ludila” hitovima iz 90-ih “Gaće”, “Reka” i “Dosadan dan”. Ivana Peters, liderka benda Negativ, izvela je pesmu svog benda “Zbunjena”.Istovremeno sa Gocom Tržan je pesmu "Još jedan krug oko ponoći" izveo i Stefan Zdravković Princ, nakon čega su otpevali duet "Mirno", koji je takođe bio gost koncerta.

Da se publika silno uželela Goce, svedoči i eksplozivni bis posle serije od 34 izvedenih pesama, nakon čega je izvela ponovo pesmu “Stoperka”, a koncert je finalizovala ponovnim izvođenjem pesme "Zagrli".

Poznata pop pevačica je podsetimo, svoju pevačku karijeru započela 1994. godine u bendu Tap 011, a nakon izlaska iz grupe, samostalnu karijeru započela je 1999. godine izdavši svoj prvi solistički album „U niskom letu“, nakon čega sledi njen drugi album „Želim da se promenim“ ( 2001 ) sa kojeg se izdvojila pesma „1200“ milja koju je snimila sa Tošetom Proeskim.

Potom slede albumi „Peta strana sveta“; „Otrov u čaj“ , kao i mnogi drugi, da bi potom usledili singlovi koji su se nalazili na vrhovima domaćih top lista, a i dan danas se rado slušaju i pevaju na koncertima kao što su „Srećo nečija“; „Vadi se na moje ludilo“; „Strašilo“; „Voleo si skota“; ali i „Ne daj mi ljubav“, „Poljubi me“; „Boli vino“; „Grešila“, „Fitilj“...

(Telegraf.rs/Jelena Kostadinović Burazor)

Video: Goca Tržan otkrila da li bi pustila ćerku na nastup Desingerice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA