Vreme čitanja: oko 2 min.

Zoe Kida predstavila autobiografsku pesmu "Keks": Podsećanje mamama da nisu same

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Keks je iskrena, duhovita, autoironična ispovest umorne mame koja glad za snom zamenjuje keksom i slatkišima

  • 0
Zoe Kida Foto: Jelena Petković

Autentična kantautorka Zoe Kida, posle zapaženih singlova “Bejbi, Žena dete, Sunce, Voli me“ predstavlja nam autobiografsku pesmu KEKS u kojoj će se, verujemo, mnogi roditelji pronaći. Keks je četvrti po redu singl sa EP-a “Žena dete” za koju je muziku i tekst napisala Zoe, a aranžman potpisuje Ivan Mirković Bambi. Spot je snimila Jelena Petković po ideji Zoe Kida.

Keks je iskrena, duhovita, autoironična ispovest umorne mame koja glad za snom zamenjuje keksom i slatkišima. Zoe se sa osmehom seća neprospavanih noći, dana “mrmota” koji nemaju ni početak ni kraj.

“Keks”, je u šali nazvana "tužna" pesma sa happy endom, tu je da nas nasmeje, oraspoloži, podseti na slatke muke koje sve zajedno prolazimo kao roditelji. Kroz pesmu pričam priču koja je podsećanje svežim mamama da nisu same i da imaju žensku podršku! Verujem da će me mnogi razumeti” kroz osmeh je izjavila Zoe Kida

Njena muzika spontano nastaje , iz njene radoznale duše, miksujući razne žanrove, soul, rnb, funk, pop, afro žanrove i aktuelne muzičke trendove i tendencije. Kao i uvek svoja, prepoznatljivog glasa i modnog stila.

Uskoro očekujemo i spot za pesmu “Adam i Ševa” , dok se poslednja pesma “Visočanstvo” sa EP-a “Žena Dete” očekuje u septembru. Na jesen Zoe Kida najavljuje i svoj album prvenac “Cosmic delivery”.

Da je vrlo svestrana pokazuje i kroz svoj brend Žena dete u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama.

Zoe je i deo ekipe „Jedro” , gde se okupilo 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti koji su otpevali pesmu sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje petoro dece obolele od Dišenove mišićne distrofije. Tekst pesme nazvane „Jedro” napisala je Snežana Vukomanović, muziku je komponovao Mirko Vukomanović, aranžman je uradio Kiki Lesendrić, vokalnu produkciju je realizovala Aleksandra Kovač, a spot je režirala Ana Maria Rossi. Zoe moli sve ljude dobre volje da pošalju broj 5 na 3091.

Poslušajte pesmu "Keks":

(Telegraf.rs)

Video: Zoe Kida: Soul ide uz sve što radim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA