Vreme čitanja: oko 1 min.

Bajaga otkrio da je nekada svirao sa Rammstein-om: "Tu se desi jedna nezgodna stvar po Laibach"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"A njima su Laibach bili idoli", rekao je Bajaga

  • 2
Bajaga i instruktori koncert Foto: ATA Images/Zorana Mandić

Momčilo Bajagić Bajaga je u podkastu "Agelast" kod Galeba Nikačevića govorio da je svojevremeno svirao sa Rammstein-om na nekom festivalu u Sloveniji. Poznati muzičar ispričao je jednu stvar, a tiče se popularnog nemačkog sastava i slovenačke grupe Laibach.

"Ja sam svirao sa Laibachom, sa Rammsteinom pre jedno 30 godina na nekom festivalu u Sloveniji, kada su oni bili totalno nepoznati. I oni su bili kao eno neki ludaci iz Nemačke, idu sa tri kombija. U jednom se voze, u drugom je oprema, a u trećem su gnjuračka odela i one sprave za bacanje vatre. I svi smo bili u fazonu - šta im je?", rekao je Bajaga i dodao:

"A njima su Laibach bili idoli i tu se desi jedna nezgodna stvar po Laibach. Oni su tražili od organizatora da upoznaju Laibach. I ovi kažu kao: "Ko je Rammstein?" I uglavnom, otkače ih. I posle jedno dve godine Laibach ono radi ovde, ali Rammstein pravi veliku turneju po Evropi, već su razbili maksimalno, i onda ovi iz Laibacha pitaju da li bi mogli da budu predgrupa. I ovi kažu: "Naravno da ne", rekao je Bajaga.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs/izvor: Agelast)

Video: Fanovi se već okupili na Ušću pred koncert Ramštajna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    27. maj 2024 | 20:17

    Тако је то у животу. Ни Тео Ловренчич , текстописац Лајбаха није знао ко га је угостио у свом дому за православни Ускрс 2023. Додуше, рекла сам му да Србија припада Византијском комонвелту. Како би схватио смисао српских источних православних обреда и размишљања о држави и човеку. Симпатичне су то ситуације. Сложили смо се око величанствене снаге Кине и узрока сукоба у Украјини. Чист колонијални прокси рат против РФ. Симпатично је и то што се он представља као последњи југословенски песник а опет је и велики Словенац. Некако је детињасто. Иначе не познајем ниједну јавну личност, осим њега. И то је било случајно. Али ми је драго што сам га угостила. Да је знао код кога долази....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA