• 2

Školski drugari pokrenuli peticiju za dopunu imena Kulturnog centra imenom Nebojše Glogovca

Ideja je da se skupi 6.000 potpisa i da se peticija preda Upravnom odboru Kulturnog centra Pančevo i Skupštini grada Pančeva

  • 2

Poptisi za peticiju kojom se traži dopuna imena Kulturnog centra Pančeva, kojom bi postao Kulturni centarNebojša Glogovac" Pančevo, prikupljaju se od srede, 19. juna, u Gradskom parku. Do četvrtka u 14 sati prikupljeno je više od 600 potpisa naših sugrađana.

Štand na kome se ova akcija odvija je postavljen na uglu parka preko puta Hedonista, peticiju zainteresovani mogu da potpišu od 10 do 20 sati. Kako su nam pokretači peticije rekli, prikupljače potpise dokle god budu imali snage da stoje po ceo dan.

Ideja za peticiju potekla je od Nebojšinih drugara iz osnovne škole koje je organizovala njihova razredna Svetlana Ninković (u vreme kada je bila razredni starešina prezivala se Panić).

Ideja je da se skupi 6.000 potpisa i da se peticija preda Upravnom odboru Kulturnog centra Pančevo i Skupštini grada Pančeva.

(Telegraf.rs / 013 info)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    Naravno da treba da se zove po velikom glumcu Glogovcu, trebalo bi da im je to čast da ga tako nazovu!

  • NN

    Ne treba preterivati ni u cemu. Ima vremena za to. Sve u svoje vreme...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima