• 3

Nikola Đuričko odigraće svoj oproštajni stand-up: "Vaš dolazak biće poklon"

Dođite 20. novembra u beogradsku Kombank dvoranu

  • 3

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko odigraće svoj oproštajni šou ,"Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate" 20. novembra u beogradskoj Kombank dvorani.

Nakon rasprodate predstave 13. novembra, Nikola je odlučio da beogradskoj publici omogući još jedan termin, a to je 20. novembar. Pored Beograda, predstava je na turneji i biće odigrana u Kragujevcu, Kraljevu, Jagodini, Kruševcu, Somboru, Novom Sadu, Skoplju i Stipu.

Nikola Djuricko

Foto: Promo/Ivan Mladenović

Ova predstava je za dve godine odigrana više od sto puta, a Nikola je povodom njenog izvođenja izjavio:

- Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand - up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak.

Nikola Djuricko

Foto: Promo/Ivan Mladenović

Publika će imati priliku da sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života.

Kako je izgubio 40 klinaca kao pionirski predvonik, šta je morao da peva u prvom razredu, zašto je morao da nosi helenka, kako se koristi kondom i kako je u vojsci postao princ klozeta.

Ulaznice za show su u podaji na blagajni Kombank dvorane kao i online.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Neko iz mase...

    Aj kod tvoje Andzeline....

  • Cobanin

    Pa mnogo me zabole za njega i njemu slicne,drzava ga o svom trosku izskoluje a oni odu bez trunke grize savesti sramota...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima