Novi termini za "Magični šou" i predstavu "Snežna kraljica" u Kombank Dvorani

Zbog velikog interesovanja za Magični šou Igora Trifunova i predstavu Snežna kraljica u Kombank Dvorani su zakazani novi, dodatni termini izvođenja

  • 0

Tako će Igor Trifunov svoju magiju publici pokazati posle nastupa 14. decembra, ponovo 14 dana kasnije - 28. decembra u 12 časova, dok će predstava Snežna kraljica 21. decembra osim u 18 časova biti održana u još jednom - novom terminu od 13 časova.

Karte za oba događaja su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tiketsa.

Magični spektakl za celu porodicu ponovo na velikoj sceni

Posle sedam meseci od premijernog izvođenja, publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni. Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije...A zamislite i ovo, beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe.

Naravno, novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza. I zato pogledajte kako će Igorova magična družina stvoriti ovog omiljenog dečiijeg junaka usred Kombank Dvorane.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank Dvorani poručuje:

- Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4.mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom -

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević- asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šešira i Deda Mraz lično.

Publiku će začuditi, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije.

Svi za magiju, magija za sve!

Andersenova čarobna priča o večitoj borbi dobra i zla i konačnoj pobedi ljubavi i čistote.

Čarobna priča koja govori o večitoj borbi dve sile: dobra i zla i koja se naposletku okončava pobedom ljubavi i dobra, nastala je po čuvenoj bajci Hans Kristijan Andersena. Bajka je adaptirana za pozorišnu scenu u savremenom ruhu spajajući jak emocionalni, vizuelni i zvučni utisak.

Kako je Andersen verovao da se neke stvari jedino mogu razumeti srcem, da samo ljubav može da otopi hladan razum i zaleđeno srce, tako se na jednoj strani njegove priče nalaze Snežna kraljica, zli savetnik, lukavi severni kralj i razbojnici koji traže zlato, vlast i korist. Sa druge strane, u likovima Gerde, male razbojnice, princa i princeze - predstavnici dobra uspevaju da se s'detinjom čistotom izbore sa zlom koje dolazi od hladne Snežne kraljice.

Glavni junak, pripovedač – Andersen, koji uglavnom priča svoje izmišljene priče, odlučio je da ovog puta u svojoj bajci i učestvuje. Zaplet nastaje kada mu priča izmiče kontroli i radnja počinje da se odvija u neželjenom pravcu.

Gerda naime, u potrazi za svojom ljubavi, često biva upletena u dramatične, strašne i naizgled bezizlazne situacije, koje se naposletku završavaju srećno.

U pozorišnom ostvarenju rediteljke Bisere Kolevske, uloge Andersenovih bajkovitih likova tumače Kristina Savkov, Danilo Brakočević, Aleksa Ilić, Marija Radovanov, Slobodan Ninković. Neda Danilović, Danilo Milovanović, Slavica Vučetić, Ivan Đurić, Jelica Gligorin, dok je pripovedač Saša Latinović.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA