Priprema se predstava sa Bajaginom muzikom: Aleksandar Dunić otkrio detalje

- Na sceni su trebali da budu svi, i orkestar, i glumci, i balet, i hor - rekao je glumac u emisiji "Novo jutro"

  • 0
Aleksandar Dunić, Momčilo Bajagić Bajaga

Aleksandar Dunić, Momčilo Bajagić Bajaga Printskrin: Youtube/Novo jutro, Foto: Marko Jovanović

Gostujući u emisiji "Novo jutro" televizije "Pink" glumac Aleksandar Dunić ispričao je epidemija korona virusa poremetila neke stvari koje su na kraju odložene. Jedna od njih je i predstava "S druge strane jastuka", koja će biti upotpunjena muzikom Bajage i Instruktora.

Gospodin Dunić, kojeg znamo po ulozi doktora Popca u seriji "Srećni ljudi", otkrio je da se od ovog projekta nije odustalo, da će ga realizovati njegovo matično pozorište, Pozorište na Terazijama, a režiraće je Jug Radivojević.

Kako navodi, premijera predstave će najverovatnijie biti na jesen.

Uprava je izabrala da radimo "S druge strane jastuka" na Bajaginu muziku. To je bio direktan, pun pogodak, jer kada pogledamo, Bajaga je ogroman stvaralac koji je strašno mnogo uradio. Nisam ni znao da je čovek napisao oko 400 pesama u svojoj karijeri - rekao je Aleksandar Dunić i otkrio detalje:

- Ovde je trebalo da bude probrano negde 20 njegovih velikih hitova i da sama predstava bude napravljena u jednoj neobičnoj formi. Jug Radivojević je uzeo to da režira. Trebalo je da deluje kao jedan veliki koncert, kao da se publika nalazi na koncertu. Na sceni su trebali da budu svi, i orkestar, i glumci, i balet, i hor. To ćemo sve nastaviti, Bože zdravlja, posle letnje pauze i onda ćemo imati premijeru na jesen - naveo je on.

Koje hitove biste voleli da čujete u predstavi sa Bajaginom muzikom?

Poslušajte šta je Aleksandar Dunić rekao o ovom projektu:

Video: Bajaga na emotivan način čestitao ćerki rođendan u prepunoj Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA