• 1

Pozorišna predstava na Viber-u? I mi smo mislili da je to nemoguće!

Predstava će se odigrati gde god da ste vi, bitno je samo da imate internet vezu za svoj uređaj i na njemu instaliran Viber

  • 1

via GIPHY

Čujte i počujte! Daje se na znanje!

U vreme kada su pozorišta zatvorena – a i dalje se preporučuje socijalno distanciranje, Rakuten Viber i Pozorištance Puž donose pozorište u vaš dom, odnosno na vaš mobilni telefon, tablet ili desktop - na oduševljenje roditelja i dece! Pitate se kako? Pozorištance Puž i Viber su našli način da ispričaju čuvenu Ezopovu basnu “Cvrčak i mrav” služeći se GIFovima, emotikonima, slikama, kratkim video klipovima, audio porukama i uz malo starog dobrog teksta.

Pozorištance Puž, viber

Foto: promo/Pozorištance Puž

"Cvrčak i mrav" će stati na virtuelnu pozornicu 25. juna 2020. u 18h i pružiti vam jedinstveno iskustvo – deca će po prvi put moći da dožive predstavu u virtuelnom svetu, preko Vibera. Predstava će se odigrati gde god da ste vi, bitno je samo da imate internet vezu za svoj uređaj i na njemu instaliran Viber. Kao i za svaku drugu pozoršnu predstavu, i za našu biste trebali da imate kartu , ali ta karta je potpuno drugačija od svih ostalih. Ona je virtuelna i svako može da je nabavi, a uz to je i besplatna. Dovoljno je da besplatno preuzmete paket Viber stiker Pozorišta Puž „Čet Teatar Puž“ SA OVOG LINKA i automatski ćete postati član Viber Zajednice Pozorišta Puž, što će vam omogućiti da ispratite priču o cvrčku i mravu.

via GIPHY

Pobrinuli smo se i da slučajno ne propustite predstavu, tako da će vam Viber poslati podsetnik o tome kada će se predstava odigrati na Čet Teatru.

I to je sve. Jednostavno je, zabavno i besplatno. Vidimo se na Viberu! 😉

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima