≫ 

Reflektor teatar ponovo na sceni: Pogledajte repertoar za septembar 2020.

Vlada Republike Srbije donela je odluku da su opet dozvoljena kulturna dešavanja i rad pozorišta, uz poštovanje preporučenih mera

  • 0
Reflektor teatar Predstava "Muškarčine" / Printskrin: YouTube/Reflektor teatar

Reflektor teatar se vraća na scenu Dorćol Platz-a i nastavlja sezonu "Post istina je laž", i to predstavama "Muškarčine" i "Urednik" koje će biti odigrane u prvoj nedelji septembra, sa najavom i drugih predstava u toku meseca.

"Muškarčine" je zakazana za 31. avgust u 21h. Koncept, režiju i dramaturgiju potpisuju Milena Bogavac i Vojkan Arsić. Igraju: Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović, Uroš Novović i Rastko Vujisić.

"Urednik" Sare Radojković je zakazana za 3, 4. i 5. septembar u 21h. Koncept i režiju je radio Vojkan Arsić. Igraju: Vladan Slavković, Tanja Petrović Jelena Rakočević, Darko Ivić, Miloš Lazarov, Mirjana Zeljković, Marko Panajotović, Maja Suša.

Scena Reflektor teatra nalazi se na Dorćol Platz-u gde raspolaže sa preko 400 metara kvadratnih, pa je držanje distance i poštovanje mera jednostavnije, a predstave se igraju na otvorenoj i zatvorenoj sceni.

Ulaznice možete kupiti u Reflektor teatru na Dorćol Platz-u i na preko 100 prodajnih mesta Tickets servisa.

Ulaznice možete rezervisati na 060 308 88 60, ili ih kupiti pred početak predstave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA