≫ 

Beogradsko dramsko se oglasilo nakon što je Lečić izuzet iz predstave na zahtev većine glumaca

Beogradsko dramsko pozorište oglasilo se saopštenjem

  • 21
Branislav Lečić Branislav Lečić Foto: ATA images

Glumac Branislav Lečić je na svojim profilima na društvenim mrežama objavio prepisku gde piše da je 17 glumaca poptisalo peticiju da on ne igra u predstavi "Kad su cvetale tikve" u Beogradskom dramskom pozorištu, dok je njih 14 bilo uzdržano.

- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni sta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!! - napisao je Lečić u svojoj objavi na društvenim mrežama.

U međuvremenu, oglasilo se Beogradsko dramsko pozorište saopštenjem.

- Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave "Kad su cvetale tikve“, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije. Zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Branislava Lečića je glumica Danijela Štajnfeld optužila za navodno silovanje.

Video: Lečić se obratio javnosti: Svi misle da sam silovatelj, monstrum... Danijela, reci istinu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LE

    25. mart 2021 | 13:23

    Ovo postaje još jači politički progon,to nam nije potrebno nego neka samo pravosuđe nađe istinu.

  • Vanja

    25. mart 2021 | 13:39

    Danijela snima video ispovest na dan "silovanja" koje se desilo u Srbiji, a snima ga na engleskom (?) i par godina kasnije ubacuje u svoj film koji je takodje na engleskom?!? Smesno i zalosno koliko je suplja prica.

  • Dragan

    25. mart 2021 | 14:25

    Kod nas ko nekad na divljem zapadu.Neka gospoja sumnjivog morala vikne"silovanje"odma vesala da ga obese.Pa stanite ljudi,ima sud,pa nek se sudi.Cekala je deset godina za silovanje da kaze,sta je dosad radila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA