Reflektor teatar: Izašao repertoar za jun, možete pogledati predstave "Sumnjivo lice" i "Muškarčine"

Bogat program nas očekuje

  • 0
reflektor teatar Foto: Nemanja Jovanović

Konačno je došlo leto i to baš onakvo kakvo smo priželjkivali. U Reflektor teatru će se ovog leta dešavati procesi rada na dve nove predstave, a do tada ćemo u letu uživati kroz redovni repertoar Reflektor teatra i u bašti Dorćol Platz-a.

U utorak, 8. juna, u Reflektor teatru, prikazala se predstava u nastajanju, pod nazivom "Robin Betmen Beograd" u epizodi dva "Povratak Betmena". Finalna verzija predstave, koja nastaje u režiji, a po knjizi Jelene Bogavac nas očekuje krajem avgusta 2021. godine. Kako su najavili iz teatra, za sve koji su vakcinisani sleduje poput od 50 odsto.

Reflektor teatar popust Foto: Promo

Pre toga, krajem jula, očekuje nas premijera pozorišne predstave, pozorišnog iskustva, sa sjajnim konceptom, u režiji Vojkana Arsića. Projekat se ostvaruje u saradnji sa Fondacijom Jelena Šantić i kroz projekat LibertyEU podržan od strane Kreativne Evrope. Stay tuned.

U nedelju, 13. juna Reflektor teatar je prikazao film ,,Mogućnost pobune“ u okviru Bitef zone, u Bitef teatru, koji pokazuje proces nastajanja predstave "Smrt fašizmu! O Ribarima i Slobodi", u režiji Ivana Stojiljkovića. Na događaju govorili su rediteljka predstave Minja Bogavac, programska direktorka Centra E8 Jana Šarić i glumac Đorđe Živadinović Grgur.

Kako su najavili iz teatra, predstava "Sumnjivo lice" po delu Branislava Nušića je 16. juna u 21 čas, a predstava "Muškarčine" 25. juna u 21 čas.

Hvala vam što pratite naš rad i što ćemo se i ovog leta družiti u Reflektor teatru.

Popust na ulaznice moguće je ostvariti samo na blagajni REFLEKTOR TEATRA

Prodaja ulaznica:

- Blagajna REFLEKTOR TEATRA, svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja.

- Online / www.reflektorteatar.rs

- Prodajna mesta Ticket servis-a

Rezervacija ulaznica:

- Telefonom 060 300 888 6 / poziv, SMS, Viber

- Email ulaznice@reflektorteatar.rs

- Preko društvenih mreža

Rezervisane ulaznice mogu se kupiti najkasnije 30 minuta pre početka predstave.

Ulalznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefone (+381) 060 300 888 6 ili mejlom na ulaznice@reflektorteatar.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA