≫ 

Reflektor teatar: Novembarski repertoar započinjemo sa #ĆaoSvima

Predstava #ĆaoSvima odvija se u dve ravni: u virtuelnom i stvarnom prostoru, kreirajići utisak „proširene teatarske realnosti“

  • 0
Ćao svima Foto: Promo

Iako ćemo se, sigurni smo, početkom predstojećeg meseca ponovo pozdravljati sa Ćao svima!

Ukoliko želite da saznate šta rade influenseri i kako to rade, kako izgleda njihovo radno vreme, kakva su njihova radna prava, koje kompetencije i znanja su potrebna za bavljenje ovim poslom, ali i : postoji li sloboda, tamo gde nema privatnosti i da li popularnost donosi slobodu ili je oduzima, očekujemo vas prvog dana meseca novembra na ponovnom izvođenju naše nove predstave koju ste imali prilike da pogledate u mesecu septembru.

Predstava #ĆaoSvima odvija se u dve ravni: u virtuelnom i stvarnom prostoru, kreirajići utisak „proširene teatarske realnosti“. Upotrebom novih medija, mobilne telefonije i interneta, predstava traje čitav dan – u vašem telefonu i na vašim društvenim mrežama. Nakon što prvi deo predstave izvodimo komunicirajući preko telefona i interneta, drugi deo odvija se uživo, u prostoru izvođenja. Svi delovi predstave su interaktivni, pa imate priliku da glasate, postavljate pitanja i šaljete poruke likovima predstave.

Vidimo se u našem pozorištu u Dorćol Platz-u u 20h da zajedno svetlimo u mraku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA