≫ 

Nataša Ninković izdvojila glumca iz Trebinja čiji rad joj se dopada: Igrao je u "Vojnoj akademiji"

- Nadam se da će biti puno te veličine i postati tako neka veličina kao što je bio Glogi - rekla je glumica

  • 0
Nataša Ninković Foto: ATA Images

Poznata glumica Nataša Ninković dobila je nagradu Zoran Radmilović za ulogu Nere u predstavi "Tre sorelle", koju je režirao Milan Karadžić i produkciji Zvezdara teatra.

- O Zoranu Radmiloviću je potpuno suvišno pričati. On je velikan našeg glumišta, koji je ušao u legendu i svaki glumac sanja da za neko ostvarenje bude prepoznat i da drži ovu nagradu u rukama i nadam se da bi on bio zadovljan... Velika je čast i divni su i dobitnici, divne moje kolege pre mene, tako da je u svakom slučaju privilegija - rekla je glumica u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji.

Nataša Ninković se osvrnula na predstavu koju igra uspešno dugi niz godina.

- 2004. godine je bila premijera predstave. I onda smo je igrali, imala je svoj život, i onda smo prestali da igramo. Ideja je došla pred koronu, nazvao nas Milan, iz Zvezdara teatra su želeli da obnovimo tu predstavu. Ja sam bila skeptična, kako ću u ovim godinama da izgovaram to. Međutim, nekako mi je tragičnost tih likova, sa tim godiama, jer nekako nema još jedne šanse. I bilo mi je od prve probe, kako sam čula te reči, počela da izgovaram, bila je neka magija. I zaista mi je veliko uživanje da igram sa svojim kolegama ovu predstavu - rekla je glumica.

Na pitanje, da li priželjkuje neku ulogu, Nataša je rekla sledeće:

- Nema. Možda i ima kada bi rekla, e sada postoji neki Šekspirovi likovi koji su mogući u ovim godinama, pa možda bi to bilo dobro. Kažem, možda. To znači da ide dobar reditelj, dobar partner, gde sve odgovara... - rekla je glumica.

Na kraju, Nataša je izdvojila jednog mladog glumca iz Trebinja čiji rad joj se dopada.

- Imamo divne mlade glumce. Ne bih želela da ih poredim sada, ali sada recimo taj Jovan Jovanović je divan glumac iz Trebinja. Ima ih još u Novom Sadu, ali sa Jovanovim radom sam upoznata, pa mogu to da kažem. Ali nadam se da će biti puno te veličine i postati tako neka veličina kao što je bio Glogi - rekla je Nataša Ninković.

Jovan Jovanović glumac Jovan Jovanović Printskrin: Youtube/Brainz TV

Glumac Jovan Jovanović rodio se 1993. godine u Trebinju. Na filmskom platnu debitovao je u ostvarenju "Montevideo, vidimo se", gde je igrao bolivijskog fudbalera. Takođe je glumio u "Senkama nad Balkanom" (gde je glumio Zavišu), "Vojnoj akademiji" (gde je glumio Gvozdena Savića), "Žigosani u reketu" (gde je glumio Gorana Babića).

Poslušajte šta je Jovan Jovanović rekao o svojoj karijeri:

Video: Ovako zvuči kad zapevaju Sloboda Mićalović, Nataša Ninković i Ana Franić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA