Humanitarna predstava 26. decembra u Teatru Vuk

"Drugari igraju za druge drugare kako bi prikupili sredstva za obnavljanje zimske garderobe", ističu organizatori

  • 0
balkon, pozoriste Otvorena pozorišta / Foto: Pixabay

Humanitarna predstava "Novogodišnja želja", u izvođenju dece iz Centra za žrtve nasilja "Dar", biće održana u nedelju, 26. decembra, u Teatru Vuk, saopštili su danas organizatori događaja.

Deca koja će nastupiti u predstavi žrtve su porodičnog nasilja i rehabilitaciju pohađaju kroz časove glume.

"Drugari igraju za druge drugare kako bi prikupili sredstva za obnavljanje zimske garderobe", ističu organizatori i dodaju da je ovu humanitarnu misiju ovog puta podržalo još više javnih ličnosti.

Osim prikupljanja sredstava za garderobu, cilj predstave je i da se podrže deca koja pojađaju program rehabilitacije i podigne se svest o porodičnom nasilju.

Među sponzorima Centra "Dar" izdvajaju se Ustanova kulture Parobrod, koja je ovoj instituciji ustupila prostor za rad sa decom na godinu dana, Teatar Vuk, koji je ustupio prostor i svu prateću opremu za realizaciju predstave, kao i Gradska opština Grocka, koja je izdvojila 30 hiljada dinara za kupovinu vaučera za dečje paketiće.

Projekat su zvanično podržali i Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA