Preko 200 kandidata se prijavilo za ulogu u opereti "Pariski život"

Veliko interesovanje za audiciu u Maldenianumu

  • 0
AUDICIJA ZA PARISKI ŽIVOT Foto: Promo

U operi i teatru Madlenianum ovog vikenda umetničkog direktora Opere i baleta Andreju Rackova i umetnički tim: maestru Vesnu Šouc, reditelja Roberta Boškovića i koreografkinju Milicu Cerović očekuje napornih par dana, jer se za angažman u opereti-mjuziklu Žaka Ofenbaha "Pariski život" prijavilo 242 kandidata! Za audiciju koja je raspisana početkom aprila vlada veliko interesovanje pa će se organizovati u nekoliko dana počev od četvrtka 12. maja, a sama audicija će imati nekoliko krugova.

Pored pevača i glumaca, među kojima ima dosta mladih i neafirmisanih, audiciju moraju da prođu i već afirmisane zvezde na našoj sceni, poput Branislave Podrumac, Mine Gligorić, Vladimira Andrića i Žarka Stepanova. Od glumaca audiciju će polagati i Srđan Timarov, Đorđe Stojković, Miloš Đorđević, ali i Vanja Milačić. Zanimljivo je da će se možda u mjuziklu na našoj sceni oprobati i Jadran Malkovich, svetski glumac našeg porekla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA