≫ 

Sergej o Cvejiću: "Putuj debeji, uradio si mnogo više no što misliš da jesi. Ljubi te tvoja nepogoda"

- Ne sećam se da je neko toliko roptao na mene, a da sam ga toliko voleo - napisao je Trifunović

  • 1
Sergej Trifunović i Branko Cvejić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Milena Đorđević

Sergej Trifunović se emotivnom objavom na Instagramu oprostio od Branka Cvejića, koji je preminuo u 76. godini. Glumac je naveo da je popularni Cveja u životu uradio mnogo.

- Davo sjatki debeji Cejo. Ne sećam se da je neko toliko roptao na mene, a da sam ga toliko voleo. Sad će tamo prvo Gaga da te pita:”Banko, Oćeš bananu?”Onda će Žuća da te juri za dnevnice. Onda će Glođ da primeti kako više ne moraš da se boriš sa zemljinom težom. Ja sam stigao za života da ti kažem da te volim, i to čak par puta. Bio si ubeđen da te za*ebavam, ali sad znaš koliko sam bio iskren. I zato ne osećam nikakve grižu savesti. Putuj debeji, uradio si mnogo više no što misliš da jesi. Ljubi te tvoja nepogoda - napisao je Sergej Trifunović na društvenoj mreži.

40 godina od premijere premijere filma Majstori, majstori Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na Sergejevu objavu nadovezao se i muzičar Vasil Hadžimanov.

- Sreli smo se pre nekoliko meseci u Kotoru i na tonskoj sam mu odsvirao temu iz "Grlom u jagode". Nasmejao se iskreno, šmekerski. Ispricali se o Zafiru (Zafiru Hadžimanovu) i Simketu (Zoranu Simjanoviću) kako nam odoše i vidi sad ovo. Baš me pogodilo - napisao je muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA