≫ 

Reči Bode Ninkovića o ljudima koji se, uz svoju nekompetentnost, domognu određene pozicije, su oduševile mnoge

Da li se slažete sa onim što je legendarni Boda rekao?

  • 3
Slobodan Boda Ninković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Proslavljeni glumac Slobodan Boda Ninković je gostujući na televiziji UNA govorio i o ljudima koji su uz svoju nekompetetnost došli do određene pozicije, koja im definitivno ne pripada.

Legenda našeg glumošta navodi da takve osobe u takvom trenutku odišu samopouzdanjem i ambicijom, bez obzira što nemaju kvalitet.

- Kada vidim neko ko nije sposoban, i nema dovoljno kvaliteta da se bavi nekim stvarima, naprotiv, iskazuje, neverovatno, samopouzdanje i ambiciju, bez obzira na svoju neosvešćenost, da ne može da shvati da njegova nekompetencija prosto ne odgovara trenutku i poslu na kome se našao igrom slučaja ili ne znam kojim spletom okolnosti. On pokušava da da svima do znanja da je on taj koji je u pravu, da on najbolje zna šta je najbolje za sve nas druge - naveo je glumac.

Te reči su oduševile mnoge na Instagramu.

"Apsolutno istinito", naveo je jedan korisnik Instagrama.

Da li se slažete sa onim što je legendarni Boda rekao?

Pogledajte snimak:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. avgust 2022 | 16:30

    Sve što izgovore glumci nema nikakvu težinu, naročito moralnu. To su ljudi koji za neku ulogu, ili pohvalu od strane srpskih neprijatelja pljuju po svom, snimaju antisrpske filmove, dodvoravaju se svima koji nas napadaju, pokušavajući sebe da predstave kao nekakve "umetnike" i urbane kosmopolite, a zapravo su obični klovnovi i prodane duše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA