≫ 

Jelena Stupljanin je nekada hrlila prema ulogama, sada poručuje: "Dobro je praviti pauze"

"Prija mi da pravim pauze između uloga, da bih mogla da sledeću ispunim do kraja", rekla je glumica

  • 0
Jelena Stupljanin Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je Jelena Stupljanin koja je govorila o svojoj ulozi u predstavi "Kao i sve slobodne đevojke" Ateljea 212.

Stupljanin je rekla da je ekipa rediteljke Selme Spahić prišla tekstu Tanje Šljivar nastojeći da pobegnu od senzacionalističke vesti da je sedam 13-godišnjih devojčica zatrudnelo, jer u suštini problema je da to možda nije bilo tako.

"Njih niko nije pitao. Bukvalno smo se time u predstavi bavili. A to je koliko su 13-godišnjakinje pametnije i zabavnije i naprednije od svih nas", rekla je Stupljanin.

Prema njenim recicma, u predstavi su se trudili da do kraja ne ulaze u bilo kakve psihologizacije jer "ne možemo da znamo kao se danas oseća trinaestogodišnja devojčica".

Stupljanin je dodala da su se trudili da i njih zastupe, da im pozajme svoj glumački glas, "i to je bilo preuzbudljivo".

Glumici je bilo zanimljivo što njen lik radi uživo vlog i što je "svaka predstava nova vrsta igranja sa telefonom", u sceni koju deli sa koleginicom Milicom Mihailović.

Stupljanin je rekla da je zanima mišljenje publike kakvo god da je na predstavu ""Kao i sve slobodne đevojke".

"Apsolutno je vreme za ovako nešto. A kako će publika reagovati? Treba da vide predstavu i svako će odreagovati u odnosu na to kakvu sliku o tom pitanju ima. To je sve dobro. Otvoreni smo za svakakva mišljenja. Hajde da pričamo o tome", navela je glumica.

Stupljanin je izdvojila "Noru" Narodnog pozorišta, u režiji Tanje Rigonat Mandić sa Nadom Šargin u glavnoj ulozi, ocenivši da je to "fantastična predstava, novo čitanje kontroverznog komada, vrlo ubitačno za današnji trenutak".

Govoreći o svojoj glumackcoj karijeri, Stupljanin je rekla da se često preispituje, i da sada smatra da je dobo praviti pauze dok je nekada hrlila prema ulogama.

"Sada sve više promišljam da je dobro praviti pauze. Prija mi da pravim pauze između uloga, da bih mogla da sledeću ispunim do kraja", rekla je glumica.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA