Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imam sreću i privilegiju da igram sa Jasnom Đuričić 12 godina. Uz nju sazrevam, učim..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanović je rekla da je "odličan tekst" Doruntine Baša, dok je režija Ane Tomović po formi "jednostavna i svedena", na odnos nje i njene partnerke Jasne Đuričić

  • 0
Milica Stefanović Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumica Milica Stefanović je u emisiji Tanjug Reflektor govorila o svojoj ulozi u predstavi "Prst", koja će biti izvedena 27. i 28. aprila u Hartefakt kući.

Stefanović je rekla da je "odličan tekst" Doruntine Baša, dok je režija Ane Tomović po formi "jednostavna i svedena", na odnos nje i njene partnerke Jasne Đuričić.

"Imam sreću i privilegiju da igram sa Jasnom 12 godina. Uz nju sazrevam, učim, družim se, mnogo sam naučila pored nje, i na sceni i van scene, u razgovorima o poslu, privatnom životu, problemima, lepim stvarima", rekla je Stefanović.

Prema njenim rečima, Đuričić je "savršen partner" i kada je počinjao rad na "Prstu" znala je da "neće biti jednostavno sa Jasnom, jer je opasna".

"Ukoliko radite i spremni ste da sve svoje granice pomerate onda nemate problema", navela je glumica.

Upitana kako gleda na hiperprodukciju televizijskog sadržaja u Srbiji poslednjih godina, Stefanović je ocenila da je to za glumce velika prilika, ali da se "ide tolikom brzinom, da na određenim projektima ne stignete ni da probate i upoznate partnera".

Stefanović je u pričama sa kolegama koji rade inostrane produkcije shvatila da se one ne razlikuju mnogo od domaćih, i da je sušština da "veći deo uloge glumac mora da spremi sam".

Prema njenim rečima, u inostranstvu ipak scenario prođe više ruku i sam projekat je mnogo unapred pripremljeniji.

"Koliko će da traje videćemo. Stalno otkucava kad će da pukne ceo balon. Činjenica da je to stvarno puno para koje prolaze kroz sva ta snimanja. U moru osrednjeg i lošeg sadržaja mi se učimo i isplivava nešto što je dobro", zaključila je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA