Vreme čitanja: oko 2 min.

"Reci mi da se šališ" - Goran Vinčić Vinča sa nestrpljenjem iščekuje svoj stand up nastup u MTS Dvorani

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Maštao sam da ću jednog dana nastupati na velikoj sceni na kojoj su nekada nastupali legendarni Mija Aleksić i Čkalja!"

  • 0
Goran Vinčić Vinča Foto: Promo

Nakon što je rasprodao brojne dvorane, klubove i pozorišta po celom regionu - jedan od najtraženijih komičara - Goran Vinčić - Vinča odlučio je da napuni MTS Dvoranu i to u četvrtak 19. oktobra kada će održati svoj novi show – "Reci mi da se šališ".

-MTS Dvorana je za mene nešto o čemu sam maštao da ću jednog dana raditi, da ću nastupiti na velikoj sceni dvorane na kojoj su nekada nastupali legendarni Mija Aleksić i Čkalja, ali i mnogi drugi veliki komičari i umetnici. Nakon 8 godina karijere želeo sam sve dići na stepenicu više i definitivno je došlo vreme za ispunjenje te mašte, za moj najveći nastup u Srbiji - kaže 28-godišnji Vinča.

U osam godina karijere, od najmanjih klubova došao je do kraljice svih dvorana, a iako je poznat po ličnom pristupu, veličina MTS Dvorane mu neće biti prepreka već izazov.

-Definitivno je najveći izazov do sada jer želim da svako u publici doživi nastup na isti način, da se jednako zabavi i uživa u mojim forama. Velika je to dvorana i trebaće tona energije da svi budu zadovoljni - rekao je Goran.

Inače, Vinča obožava da nastupa u Srbiji gde je dobro poznat klupskoj publici, a pogotovo voli nastupe u Beogradu jer, kako kaže, on ima veoma raznoliku publiku, ljude iz svih krajeva Srbije i sa Balkana. Takav jedinstven spoj različitosti daje mu osećaj kao da nastupa u Londonu ili New York-u.

-Beogradska publika je vrlo edukovana oko stand up komedije i jako cene ovu formu - kad je publika tako zahvalna onda je veći gušt nastupati - sa oduševljenjem pred novi susret sa našom publikom kaže Goran.

Novi show "Reci mi da se šališ" u sebi sadrži nekoliko stvari: od standardnih fora o muško ženskim odnosima, pričama o braku i seksu, zatim muzičkih blokova, raznih fora koje su pretočene u pesme, uvek zanimljivih odnosa u familiji pa sve do odgovora na pitanje šta je to smešno, na šta se možemo šaliti i kada.

-Kada sam rekao da ću se baviti stand up komedijom, baba mi je rekla: "Reci mi da se šališ!" E pa upravo ćete gledati to - kako se šalim sa svim i svačim! Što se tiče ko će tu nadrljati - neće samo prvi redovi! Ponekad se ni zadnji ne mogu sakriti od mene. Volim da komuniciram sa ljudima jer tada nastaje čista, iskrena i spontana komedija, koja je nekad višestruko zabavnija od pripremljenog teksta. Zato, ljudi koji volite spontanost i dobru zafrkanciju - vidimo se u prvom redu! - poručuje nam Goran.

U svakom slučaju, očekujemo dobru zabavu i smeh do suza, zato ne propustite stand up comedy spektakl jedinstvenog Vinče 19. oktobra u MTS Dvorani!

Ulaznice su u prodaji u MTS Dvorani i na Ticket.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA