Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata koja pozorišta će gostovati u Malom pozorištu "Duško Radović"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za svakog ima po nešto

  • 0
Pozorište, sala, predstava, sedište Foto: Pixabay

Tokom ove nedelje u Malom pozorištu „Duško Radović“ nas očekuju gostovanja Dječijeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke i Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ iz Zaječara.

Gostovanje Dječijeg pozorišta Republike Srpske je nastavak saradnje sa Malim pozorištem „Duško Radović“ koja je započeta u martu 2017. godine, od kada ova dva pozorišta svake godine izvode po dva naslova sa redovnog repertoara na gostovanjima u Beogradu i Banja Luci.

Ovoga puta beogradskoj publici Dječije pozorište predstaviće se sa dva naslova – „Crvenkapica“ u režiji Ljudmile Fedorove (utorak, 28.11. u 10 i 12.15 sati) i „Bio jednom jedan lav“ u režiji Nikole Bundala (sreda, 29.11. u 10 i 12.15 sati).

Nekoliko dana kasnije, tačnije u subotu 2. decembra u 17 sati na sceni Malog pozorišta biće izvedena predstava „Mala sirena“ po tekstu i u režiji Željka Hubača Narodnog pozorišta iz Zaječara. Predstava „Mala sirena“ pobednik je 9. Pozorišnog ringišpila i 23. FESTIĆ-a, održanog u Lazarevcu od 1. do 4. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA