Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je bilo na premijeri predstave "Žene u crvenom" sa Dubravkom Mijatović

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovoj predstavi još glume Anastasia Mandić, Sena Đorović i Olga Odanović

  • 0
Premijera predstave "Žene u crvenom" Foto: Zorana Mandić/ATAImages

Premijera predstave "Žene u crvenom", u kojoj igraju Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović, održana je u "Akademiji 28". U pitanju je komedija koja govori o četiri žene koje surova i apsurdna stvarnost u kojoj živimo dovodi do usijanja.

Bivša stjuardesa Tamara i njena nezaposlena sestra Nora grcaju u dugovima i nemaju novac da plaćaju stanbeni kredit. Bankarska službenica Dinka dolazi da im zapleni imovinu, ali nailazi na tvrd otpor. Sestre spremne na sve kako bi sačuvale krov nad glavom, uzimaju pravdu u svoje ruke. Situacija se sve više komplikuje, ulazi u ,,crveno” kada naoružani specijalci opkole zgradu. Tada na scenu stupa Anđa, policajka sa svojim gorućim problemom.

"Žene u crvenom" na duhovit način govore o ozbiljnoj situaciji u kojoj svako od nas može da se nađe, ali govore i o tome kako se svaki problem lako rešava kada se snage udruže i kako plemenitost, prijateljstvo i iskrene emocije mogu da pomire zaraćene strane , navodi se u opisu predstave.

Komad, koji je nastao prema tekstu Davora Špišića, je režirala Bojana Lazić. Dizajn scene i kostima poveren je Jeleni Stokući. Autor muzike je Irena Popović Dragović, a produkcija koja realizuje ovaj projekat je "Scena ASM".

Prva repriza predstave "Žene u crvenom" je već danas, u utorak 30. januara u 20 časova u "Akademiji 28", a novi termin je 10. februara od 20 časova, isto u navedenoj ustanovi.

Pogledajte kako je bilo na premijeri predstave "Žene u crvenom":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA