Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladislav Mihailović: Nismo znali da sa predstavom "Rolerkoster" pravimo nešto veliko

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Predstava je živa stvar i možete neke stvari da dorađujete, menjate, dogovarate sa kolegama i improvizujete", rekao je glumac

  • 0
Vladislav Mihailović Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Vladislav Mihailović koji je govorio o svojoj ulozi u predstavi "Rolerkoster" Ateljea 212, koja je nedavno izvedena 50. put.

Mihailović je rekao da je "odigrati 50. predstavu praznik za ekipu, pozorište i publiku", priznavši da, dok su radili na njoj, nisu imali utisak da stvaraju "nešto veliko"

"To je ta pozorišna magija. Tako se dogodilo. Milica Kralj na suptilan način režira, uživa u svemu što se dešava na sceni i taj proces dovede do toga", ocenio je glumac.

Mihailović je ponovio da u ekipi nisu mogli pretpostaviti da će "Rolerkoster" biti hit, na kome "publika vrišti kao na rok koncertu u nekim situacijama".

Tokom 50 izvođenja, Mihailović je u svojoj glumi promenio neke nijanse, i istakao je da je "zato pozorište fantastična stvar".

"Predstava je živa stvar i možete neke stvari da dorađujete, menjate, dogovarate sa kolegama i improvizujete. Promenilo se dosta toga, verujem na bolje. Nama je zabavno kad neke stvari promenimo i uživamo na nov način", naveo je glumac.

Mihailović je rekao da "Rolerkoster" igraju jako često, postalaje deo njih i ne prave velike greške.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA