Vreme čitanja: oko 1 min.

Mjuzikl “Sa druge strane jastuka” imaće 50. izvođenje 20. februara u Pozorištu na Terazijama

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reditelj Jug Radivojević rekao je da „nikada nije lakše radio, iako su uslovi bili nikad teži“, ali da je napravljena predstava koja će biti ponos Pozorišta na Terazijama kao kruna jubilarne 70. sezone

  • 0
A DRUGE STRANE JASTUKA Pozorište na Terazijama Foto: Vladimir Opsenica

U utorak 20. februara u 19.30 časova u Pozorištu na Terazijama, ansambl mjuzikla “Sa druge strane jastuka” obeležiće 50. izvođenje predstave nastale na osnovu muzike i stihova Momčila Bajagića Bajage.

Premijera je prvobitno bila planirana za mart 2020. godine, ali je usled pandemije koronavirusa pomerena za jesen iste godine (9. oktobar).

Reditelj Jug Radivojević rekao je da „nikada nije lakše radio, iako su uslovi bili nikad teži“, ali da je napravljena predstava koja će biti ponos Pozorišta na Terazijama kao kruna jubilarne 70. sezone.

Ovaj mjuzikl sa 30 hitova našeg poznatog muzičara, poveo je publiku na nostalgični put u rane osamedesete. Kako je naveo Stevan Koprivica, autor teksta, u neku vrstu „urbane bajke smeštene u terazijski trougao“. Svi akteri, sve vreme su na sceni – i glumci, i hor, i balet, i orkestar.

Autorski tim predstave čine i Aleksandar Sedlar (muzički aranžmani), Milica Cerović (koreografija), Aleksandar Denić (scenografija) i Tatjana Radišić (kostimi).

U predstavi igraju Slaven Došlo, Milena Živanović/ Tatjana Dimitrijević, Danijel Korša, Žarko Stepanov, Vladan Savić, Igor Damnjanović, Elizabeta Ðorevska, Kristina Savić, Duško Radović, Milan Milosavljević, Milan Tubić, Ljubiša Dinčić, Jelena Arsić, Milica Pavlović, Minja Petrović, Nebojša Gromilić/ Janko Cekić, Dušan Šida, Aleksandar Dunić i mnogi drugi.

Zvaničan trejler predstave:

Kako se spremao mjuzikl “Sa druge strane jastuka”:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA