Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija "Crna Guja" postaje predstava?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koscenarista Ben Elton ne isključuje ovu mogućnost

  • 0
Serija "Crna guja" Printskrin: Youtube/BBC

Glumac i koscenarista serije "Crna Guja" Ben Elton kaže da bi se čuveni britanski sitkom mogao vratiti u drugom obliku.

Komičar (64) insistira da bi popularna serija, koja je trajala četiri serije od 1983. do 1989. godine, mogla da se pretvori u predstavu.

Glumac Ben ponovo se udružio sa kolegom piscem Ričardom Kertisom za živu verziju sitkoma "Crna Guja".

"Predstava "Crna Guja", da je Ričard bio zainteresovan za to, bio bih zainteresovan. Ne adaptacija epizoda, to bi bila originalna predstava. Kada sam pisao "Upstart Crow", radio sam tri serije i tri božićna specijala za TV, što je bilo puno pisanja, ali sam ponosan na činjenicu da sam tada napravio originalnu predstavu. Ako bismo to uradili sa "Crnom Gujom", bilo bi isto", naveo je Elton The Sun.

Na pitanje da li bi Rouan Atkinson i ostatak originalne glumačke ekipe Stiven Fraj, Hju Lori i Toni Robinson bili zainteresovani, Ben je dodao:

"Ako žele da budu u tome, to je na njima. Ali sa "Crnom Gujom", četiri ličnosti imaju pravo glasa: ja, Ričard, Rouan i Džon Lojd, koji je bio producent. Dakle, ako se nešto desi, to zavisi od nas", naveo je Elton

Međutim, Ben ne želi da naudi nasleđu "Crne Guje", insistirajući da ne želi da "uništi" nešto tako voljeno kao što je čuveni sitkom, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA