Vreme čitanja: oko 1 min.

Praznik humanosti, teatra i mladih talenata: Humanitarna predstava na Alfa BK Univerzitetu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U danima kada proslavljamo najradosniji praznik Vaskrs, svi treba da se setimo naših bližnjih kojima je potrebna pomoć. Na taj način ćemo najlepše obeležiti ovaj praznik nad praznicima, tako što ćemo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo/ Uroš Marković

Četrnaesta beogradska gimnazija i Alfa BK Univerzitet organizuju humanitarnu predstavu "Igraj Crnjanskog – Za naše drugove iz zanatske" u utorak, 14. maja 2024. godine, u 17 časova u amfiteatru Alfa BK Univerziteta, Bulevar maršala Tolbuhina 8. Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu i kupovinom ulaznica podrže ovu humanitarnu predstavu. Pored humanitarnog karaktera, ova predstava donosi originalan uvid u dela besmrtnog genija Miloša Crnjanskog u sjajnoj izvedbi učenika Četrnaeste gimnazije.

Cena ulaznice je dobrovoljni prilog, a prihod od ulaznica namenjen je maturantima Zanatske škole u Beogradu. Srednja zanatska škola bavi se profesionalnom rehabilitacijom učenika sa smetnjama u razvoju i učenju. Učenici Četrnaeste beogradske gimnazije posvetili su svoje vreme i realizovali ovu predstavu kako bi skupili vrednu pomoć za svoje vršnjake.

Predstava Igraj Crnjanskog je antiratna poetska drama koja nas podseća na to da svaki čovek neprestano traga za svojom zvezdom u beskrajnom plavom krugu. Režija i dramatizacija: Milica Živković; asistent režije: Marko Đurović; igraju: Milena Dudvarski, Marko Đurović, Boris Pavlović, Teodora Pribaković, Anastasija Oluić, Jana Lukić, Dunja Đurđević i Vera Pejković. Posle izvođenja predstave biće održan razgovor sa rediteljkom i glumcima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA