≫ 

3 najlepše plaže u Crnoj Gori koje će vas ostaviti bez daha: Obavezno ih morate obići!

 ≫ 

Svaka se ponosno proteže svojim delom Crne Gore

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jevrem

    22. septembar 2020 | 18:05

    @Firga 🤔 Vidim neke se stvari nikad ne menjaju ...Nego ovako ,na stranu politika i sve, ovi sto kazu nasa CG 🙄Naivci nikada to nije bila nasa CG jer smo mi njima trebali samo zbog para i zbog zemljotresa kad je trebalo da se izgradjuje i da se njihovi zaposljavaju kod nas i posebno na visokim pozicijama kojima nisu dorasli.Ovaj @ Firga pa ko kaze nek ide ko hoce ja necu i od 1990 ne idem i nikada vise necu da krocim tamo jer ne zasluzujete , niti ste vredni, niti nesto posebni kao lokacija,a niti da vam jos placam u mojim dolarima.Pa nisu samo CG, Cro , turska i itd jedine destinacije.Meni je Kalifornija blizu znas sta je Cali za tu CG?, a ako mi je stalo do najboljeg mora ici cu na Havaje, Maui brajko ko moj burazer a i to mi zelja jos kao detetu. Pacific nista lepse od Pacifika,koii su par sati leta od mene a i vise volim jezera i planine od mora.Najsmesniji su mi ovi sto iz inostranstva obavezno navedu bio sam i u CG kao to je wow, odmor do bola.U Srbiji ima toliko lepih mesta i neotkrivenih lokacija kojima bi se zacudili koliko su prelepa a koliko ljudi ima koji znaju sve o Srbiji i lepotama. Retko ko, ali kao more i da te jos psuju i ponizavaju za tvoje pare, negostoljibivi domacini koji nemaju pojma sta je turizam i gost.I kao trece povedite vi vase iz Srbije u vas Milogoristan kad vec vredjas jer zagadjujete prostor i ponasanjem i svime,da prodisemo a i mnogo vas je imate svoj Milogoristan pa se tamo kucite unesto sto se sirite ko kugaa i stetu pravite u Srbiji.

  • MIlica

    21. septembar 2020 | 23:14

    Bila sam u Crnoj Gori i uvek cu ici. Cisto, pristupacne cene i sto je najvaznije, tamo sam svoja medju svojima. Hvala Bogu da se nesto afirmativno napise i za nasu Crnu Goru, muka mi je od hvalospeva Albaniji, i jurnjave tamo onih koji imaju kratko pamcenje. E, tamo ne bih, pa da mi plate da odem. Dskle, uvek cu u prelepu, nasu Crnu Goru.A ko nece, ne mora.

  • Aleksandar

    21. septembar 2020 | 13:16

    U Crnu Goru se mozda moze otici do Ostroga i nista drugo. Bar narednih 20 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA