Evo kako da najbolje "rukujete" penisom

Žena koja zna da rukuje sa frajerovom muškosti je definitivno žena o kojoj sanjaju gotovo svi pripadnici jačeg pola. Pa što ne biste postali jedna od njih? Sve što treba da znate je upravo ovde

  • 3

Seks je jako bitan deo veze bez kojeg jedan muško-ženski odnos ne može da funkcioniše. Čim škripi u krevetu, škripi i u celokupnoj stvari, zato je i bitno da se izveštite i postanete kompaktni u seksu sa svojim partnerom. A ne postoji drugi način da to postignete do vežbom, vežbom i samo vežbom.

Ono što frajeri naročito vole, a nesumnjivo je da će prijati i vama, je način na koji baratate njihovim penisom. Žene koje znaju u čemu je tajna tog magičnog i pre svega moćnog dela muškog tela neretko se nazivaju fatalnim i neodoljivim. Nema razloga da ni vi ne budete još večeras "famme fatale", a sve što treba da znate je svega nekoliko trikova.

Za početak treba da znate da odlaganje direktnog kontakta još više napaljuje muškarce i povećava želju za seksom. Ako želite da ga uzbudite, počnite dok je obučen. Blagi pritisak vrhovima prstiju po njegovom penisu koji se pod pantalonama polako nadima, izludeće ga potpuno. Postarajte se da nosi nešto komotno, jer će mu u suprotnom biti veoma tesno.

Napravite uvodni potez koji će ga oduševiti - polako izvlačite njegov penis. Iako ga je video hiljadu puta do sada, veoma će mu se dopasti prizor kada prvi put izviruje iz pantalona. Budite pažljive - jedan dodir rajsferšlusa omekšaće ga u trenutku! Mazite ga samo jednim prstom povlačeći kožicu od vrha ka dnu. Svaka ćelija njegovog tela tražiće još.

OVLAŽITE GA

Sada je već potpuno čvrst, crven i spreman za dalje. Ovo je trenutak kada ispaljuje svoje oružje - presemenu tečnost što je direktno vlaženje. Da biste koristili svoju prirodnu tečnost za podmazivanje sakupite malo pljuvačke u ustima. Pređite rukom preko usana i ostavite je na prstima. Zatim namažite penis kako bi doživeo prvi osećaj vlažnog dodira vaših prstiju. Da bi vlažnost opstala duže, imajte pri ruci neki lubrikant. Možete ga naneti direktno na penis ili prvo namazati ruke kojima ćete ga maziti.

MALI TRIKOVI

Naučite još neke pokrete kako biste postali virtuoz ručnog zadovoljavanja svog muškarca. Koliko je osetljiv vaš klitoris, toliko je osetljiv i njegov glavić, zbog toga ne smete da budete grubi. Vodite računa kako se ponaša i da li je preosetljiv. Pokušajte da uhvatite penis ispod korena i proverite da li će želeti da ga povučete nagore kada bude spreman da ejakulira.


Budite takođe svesni da je njegova koža veoma tanka, nežna i osetljiva. Najbolje je da koristite neki lubrikant. A kada vas zaboli ruka, jednostavno je zamenite ili napravite pauzu i dajte mu jedan duboki, vlažni poljubac, mazeći ga u isto vreme.

ODGOVARAJUĆE POZE

Koliko se vi udobno osećate, toliko će i on. Koju god pozu da izaberete, uverite se da vaše ruke mogu slobodno da se kreću. Uobičajena poza je da legnete pored njega, ali će ga i rad odozgo ostaviti bez daha.

"Uzjašite ga" tako da imate potpunu kontrolu. Možete da naslonite svoje noge na njegove ili se spustite na kolena pred njim, dok je on u stojećem položaju. Lezite iza njega i trudite se da njegovi pokreti liče na vaše. Neka on raširi noge iznad vaše glave, tako da može da se igra vašim grudima dok ga vi oralno zadovoljavate. Sedite jedan pored drugog i mazite ga dok zajedno gledate erotski film. Osluškujte njegove pokrete i obavezno tražite da vam da smernice jer ipak ne prija svim muškarcima isto.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiev

    24. mart 2014 | 18:39

    Dzaba sve...mora se rodi brate za to...koja zna zna..koja ne zna nikad I nece))

  • Gari DR

    24. mart 2014 | 17:51

    Koja nauka covece! Devojke samo se opustite i bez napetosti,ako imate pravog muskarca reci ce vam kako i sta voli

  • U Srbiji se ni bumerang ne vraca natrag®

    24. mart 2014 | 18:03

    Ccccc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA