Zakažite seksi sudar sa zanosnom neznankom

U svetu je sve veći broj parova koji su prihvatili najnoviji erotski trend, koji im, između ostalog, pomaže da začine svoj seksualni život

  • 0

Kako biste izbegli dosadu u bračnom životu i podstakli unutrašnju spontanost, dogovorite se sa svojom dragom da se nađete u nekom restoranu, kafiću, bioskopu ili na nekom drugom mestu gde nijedno od vas pre nije bilo.

Kada stignete, nemojte odmah da sednete za isti sto, već se pretvarajte da se nikada u životu niste sreli, a onda započnite proces laganog udvaranja koje će se razvijati prema scenariju iz najluđe zamislive avanture za jednu noć.

Podrazumeva se da bi ona trebalo da nabaci novi seksi veš, a ne bi bilo loše ni da se oboje pojavite u potpuno drugačijem izdanju od onog u kojem jedno drugo viđate svakodnevno.

Stručnjaci tvrde da je ovo savršen način da ljudi upoznaju skrivenu stranu svog partnera, za koju nisu ni pomišljali da bi mogla da postoji, čime se produbljuje njihova međusobna bliskost. S obzirom na to da sve što je novo i drugačije uzbuđuje i navodi na žudnju, nema razloga da ne isprobate i ovakav jedan vid zabave.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA