DEVOJKE, PAŽNJA: Muškarce ovako zavode samo očajnice!

Pojedine žene su toliko netaktične i providne u zavođenju da se svaki njihov pokušaj završi ni manje ni više nego neslavno

  • 12

Svaka devojka bi volela da deluje na muški svet kao prava "Femme Fatale", ali ta moć pripala je samo odabranima. Žena takva ne može da postane, već se takva rađa, a one koje nisu imale sreće da naslede malo te predivne, po muškarce očaravajuće energije, koriste se nekim drugim metodama.

Katkad su one uspešne, katkad nisu, ali je nesumnjivo da veliki broj pripadnica nežnijeg pola koristi očajničke poteze ne bi li privukle pažnju jačeg pola. Da li je to zbog kompleksa, nesigurnosti ili manjka samopouzdanja, ne znamo, ali u jedno smo sigurni. Ni pod razno ne smete da se služite sledećim metodama.

PUĆENJE USANA

Ponekad devojke žele da budu jako seksi pa napuće usnice, posebno kada se slikaju i stavljaju fotke na društvene mreže. Loša vest je ta da muškarci mrze takozvani "duckface" i devojke im uopšte nisu privlačne kada tako paradiraju.

BEZ GRUBOSTI

Žene misle kako je oralni seks san svakog muškarca i tu su u pravu, ali ako ćete se grubo igrati, nećete ispasti seksi zavodnica iz filmova. Muškarci zapravo ne vole grubosti, posebno kada im je alatka u pitanju, pa radije izaberite nežniji pristup.

IGRA BRADAVICAMA

Kod žena su izuzetno senzualne, ali muškarci neće biti oduševljeni ako se budete igrali njihovim bradavicama. To ih jednostavno ne uzbuđuje.

TEPANJE

Žene misle da su slatke ako počnu da tepaju muškarcu i govore poput deteta, ali većini frajera to je vrlo iritantno.


PRETERANO STENJANJE

Muškarci znaju kada glumatate za vreme seksa i stenjete kako biste ga uverili da se zemlja trese. Iskreni zvukovi užitka strašno ih uzbuđuju, ali preterivanje i zavijanje ni u ludilu.

NE SKRIVAJTE PAMET

U nekim davnim vremenima muškarcima je jako odgovaralo da budu pametniji od žena, ali danas ih strašno nervira kada se devojke prave pomalo glupe samo da bi pridobile pažnju.

NEDOSTIŽNA

U ljubavi i ratu sve je dopušteno, ali ukoliko budete preterivali s glumom i glumili nedostižnu cicu, neminovno je da će se frajer na kraju ohladiti. Bacićete ga u agoniju pa će vrlo lako odustati.

BEZ UGRIZA

Još jedno upozorenje vezano za divlji seks koji gledamo u filmovima pa mislimo da ga moramo isprobati. Većina muškaraca ne voli ugrize, ni po vratu ni po drugim delovima tela pa to slobodno preskočite.

PARFEM

Muškarcima žene generalno lepo mirišu i nema potrebe za izlivanjem pola bočice parfema. Dovoljno je da budete sveže i nasmejane.

LAŽNI TEN

Tamnopute devojke leti u minićima i dekoltiranim majicama uhvatiće pogled svakog muškarca. Ali samopotamnjivanje u salonima ili špricanje, posebno zimi, muškarci vide samo kao veštački izgled i ništa više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лазарис

    28. mart 2014 | 11:37

    Dame moje, budite prirodne, ako vam se neko svidja dovoljno je da ga pogledate jednom i primetice vas. Preterano da ga gledate deluje zastrasujuce i necemo vam prici.Nije bitno sta nosite na sebi jer to nema veze . Delujte nezno i cedno ako mislite da osvoite i naravno operite zube i okupajte se posto u zadnje vreme osecam mnoge devojke malo da smrduckaju

  • Gongo

    28. mart 2014 | 13:05

    Ljudi, nemoj da se lažemo, lepo je videti lepo skockanu ženu.

  • Niko bitan™

    28. mart 2014 | 11:35

    Dame, budite samo prirodne... Nenametljive, normalno obucene... Bicete primecene i pozeljne ne samo za jednu noc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA