Ovo su delovi muškog tela na koje se žene najviše pale

Portal Woman's Health sproveo je anketu u saradnji sa svojim čitateljkama o tome koji su delovi muškog tela ženama najviše seksi. Pogledajte šta su dame odgovorile

  • 17

Kada pričamo o muškarcima i tome kojim delom tela ih žena najpre privuče, jasno je da u tom slučaju postoje dve svetinje - guza i grudi. Međutim, kod žena je situacija poprilično komplikovanija s obzirom da ne postoje dve stvari, već njih šest koje podjednako znaju da zadrže ženski pogled i nateraju ih da se obližu poput malog deteta koje je videlo sladoled na ulici.

V-LINIJE

Ukoliko ne znate šta su V-linije, evo objašnjenja. U pitanju je usečeni deo kod kukova koji definiše stomak i koji uglavnom imaju samo muškarci koji redovno vežbaju. A devojke su otkrile da im je posebno seksi kada momci slučajno podignu majicu i pokažu ih.

VENE NA RUKAMA

Pitate se zašto? Zato što istaknute vene žene povezuju sa čvrstim muškim rukama, koje kad ih zagrle, ostavljaju utisak sigurnosti.

PLOČICE NA STOMAKU

To vas verovatno uopšte ne čudi. Pločice su ženama ideal, baš kao što je vama vitka ženska linija sa super guzom i velikim grudima.

OČI

Da ženama nisu bitni samo mišići, govore i oni delovi tela koji su im seksi, a koji ne zahtevaju definisanje u teretani. Oči su svakako jedan od njih. Ali, nije im toliko bitna boja, koliko kompletan izgled počev od oblika, pa do veličine trepavica.

USNE

Žene uglavnom vole pune usne, a čini se da se po tom pitanju ne razlikuju previše od muškaraca. Posebno im je seksi kada ih on nesvesno grizu zubima.


KOSA

Malo duža kosa izbor je većeg dela lepšeg pola, a najviše im je seksi sama pomisao da frajera mogu malo da počupaju u trenutku strasti. Takođe, smeđa i crna boja kose su im omiljene.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA