NEODOLJIVI: Tri tipa muškarca za kojima uzdišu sve žene (FOTO)

Neki frajeri su toliko zgodni, seksi i privlačni da ne postoji žena koja može da im odoli

  • 25

Žene su, baš kao i muškarci, vizuelni tipovi. Vole lepotu, zgodnoću i seksipil na jednom mestu i upravo to je sveta trojka koja čini jednog muškarca fizički neodoljivim. Ovoga puta nećemo pričati o tome kakav jedan frajer treba da bude "u duši", već ćemo se isključivo bazirati na fizičke predispozicije.

Ovih par slova posvećujemo muškoj lepoti i svim frajerima koji su neodoljivi na prvi pogled. Žene, uživajte!

Tip 1: Onaj koji je snažan i muževan

Oni su snažni alfa mužjaci, s velikom količinom testosterona. Frajeri koji već decenijama privlače pažnju žena. Muževnost je ono što uzbuđuje žene i predstavnici ove grupe muškaraca uvek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Tip 2: Onaj koji ima stila

Elegancija i pristojnost, pažljivo birana odeća i društvo, savršen parfem i galantan pristup - žene na ovo sigurno "padaju". Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu. Dovoljno je znati šta žene vole, a to je da budu mažene i pažene.

Tip 3: Onaj koji ima "ono nešto"

"Ono nešto" može biti bilo šta. To je ponekad seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talenat, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji muškarac ostavlja na ženu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arhivator

    29. mart 2014 | 22:00

    1. Medjed 2. Pudlica 3. Mozda je postojao,ali ga je medjed usmrtio.

  • Co21

    29. mart 2014 | 19:43

    znaco kod onog prvog moram pustiti brkove, da budem ko oni muzjaci iz turskih serija, a kontam kod treceg moram staviti pirsing na nosu...i ce budem baja

  • Maki

    29. mart 2014 | 20:30

    Ovi frajeri na sikama vam bas i nisu neki ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA