ŽENE, OVO JE ZA VAS: U prodaji napitak za povećanje grudi!

Devojke koje imaju male grudi, ali se ne usuđuju da odu pod nož, od sada će moći da odahnu jer na tržište stiže napitak koji će povećavava grudi za čak dva broja

  • 14
Devojke sa velikim grudima Foto: vasi.net

Mnoge žene su nezadovoljne svojim poprsjem i želele bi da imaju oble, velike i seksi grudi koje praktično ispadaju iz brusa i naziru se u svim odevnim kombinacijama. Svaka dama bi se složila da, kada su grudi u pitanju, "od viška glava ne boli", zato mnoge često pristaju na povećanje poprsja plastičnim operacijama.

Ipak, ima i onih koje svoje grudi ne bi ni u kom slučaju stavljale pod nož i o moćnim grudima mogu samo da maštaju. Upravo njih će sledeća informacija baciti u nevericu, jer se na tržištu konačno pojavio napitak koji povećava grudi, i to za čak dva broja.

Sve što treba je da ga konzumirate dva puta dnevno, ujutro i uveče, a prvi rezultati će biti vidljivi već nakon tri dana. Ukoliko ga budete pili nedelju dana, vaše grudi će biti veće za fascinantna dva broja, a najvažnije od svega je da su rezultati trajni. To znači da kada vam grudi jednom porastu od napitka, zauvek ostaju takve i ne menjaju se više nikada.

Napitak će od sredine aprila moći da se nađe u svim apotekama, a cena će biti svega 1.000 dinara.

(A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA