Evo šta nam prolazi kroz glavu pred prvi seks

Baš kao što su žene pomalo nervozne i nesigurne pred prvi seks, ništa bolje i samopouzdanije se ne osećaju i muškarci

  • 15

Mnoge žene bi se možda kladile kako muškarci nemaju briga kada treba prvi put da imaju seks sa ženom koja im se dopada. Međutim, zasigurno bi izgubile opkladu. Frajeri su i te kako nesigurni pred prvi seks i baš kao i žene, drhte poput pruta jer ne znaju da li će cela stvar ispasti kako treba i da li će se proslaviti u krevetu.

Evo koje stvari se vrte po muškim glavama:

Uzbuđeni su, ali se brinu kako će to žena da shvati

Nije novost da muškarci vole seks, ali još više vole seks po prvi puta sa osobom koja im se sviđa. Jedino ih brine što će se dogoditi jutro posle. Ako njih pitate, oni bi sve još jednom ponovili, pre nego što porazgovaraju o osećanjima. Ne znači da nemaju osećanja, ali radije će ih iskazati delima.

Hoće li biti dovoljno dobri u krevetu?

S prvim seksom u novoj vezi muškarci su ponekad toliko zagrejani da njihov orgazam dolazi ranije nego što ste mislili. I ako osete da ste im to zamerili, biće slomljeni. Većina muškaraca može puno bolje da kontroliše svoje telo kada su opušteni i bez straha pa im dajte drugu priliku. Jedini izuzetak je kada sasvim jasno vidite da muškarca nije briga za vas pa bi to trebalo da bude prvi i poslednji seks s takvom osobom.

Znaju šta je prava žena

Ako ste zabrinuti kako će vas doživeti kada vas prvi put ugleda golu, zaboravite na to. Muškarci jako dobro znaju razliku između prave žene i lica sa naslovne strane te su i te kako svesni koliko je ova druga veštačka i fotošopirana. Stoga bez brige, budite svoji i ne morate da izvodite posebne trikove kako biste ga impresionirali.


Prvi put je prvi put

Na kraju, prvi seks je samo prvi seks. Katkad je genijalan i nezaboravan, a svaki sledeći put je sve lošiji, dok s druge strane prvi put može da bude loš, a nakon idućeg pokušaja i malo više poverenja sve bolji i bolji. U svakom slučaju, ne treba se toliko opterećivati prvim seksom jer to nije merilo za ono što vas očekuje ubuduće.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan™

    1. april 2014 | 14:42

    Najvaznije mi je, da ne bude samo jednom :))

  • Maja

    1. april 2014 | 14:23

    Meni je bitno da mi se desi iz ljubavi a ne samo da bih se mogla hvaliti itd

  • DREAM

    1. april 2014 | 16:09

    Paaa prolazi molitva da traje sto duze,i da posle tog prvog vise ne brojimo.Sad,kakve smo srece!;-)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA