SEKS-SELFI: Sve popularnije fotkanje posle orgazma (FOTO)

Nedavno je na internetu osvanuo još jedan trend - slikanje parova neposredno posle seksa

  • 0

Da ljudi više ne znaju šta će od sebe, pokazuje mnoštvo trendova koji se svakodnevno pojavljuju na društvenim mrežama, naročito Instagramu koji u poslednje vreme prednjači po novitetima.

Nakon slikanja beba u odelima o kojima smo pisali juče, ali i opšte pomame za selfijima, parovi su došli na ideju da preko društvenih mreža podele svoje seksi fotke koje su nastale odmah nakon seksa, dok još vrući i znojavi leže u krevetu.

Doktor Kris Kešer, profesor digitalne kulture na Univerzitetu u Sidneju, ovaj novi trend je nazvao  još jednom vrstom fenomena "preširokog deljenja", kojem podleže sve veći broj ljudi. Taj fenomen će se širiti jer sve veći broj i ima pristup društevnim mrežama.

Profesor je dodao da ne treba da iznenađuje nedostatak normi na instagramu. Kako je izjavio, norme nastaju vremenom. Takav je slučaj bio i sa Fejsbukom, nekoliko godina posle pokretanja ove mreže došlo je do uspostavljanja pravila.

On je naglasio da mnogi korisnici nisu svesni rizika koje deljenje na društvenim mrežama nosi sa sobom, između ostalih zloupotrebe privatnosti.

Ali selfi ima jednu posebno primamljivu karakteristiku.

- U pitanju je potpuna kontrola nad sosptevnim imidžom koju selfi nudi, kao suprotnost tome da vas neko drugi fotografiše i ima kontrolu nad time, kao molbi da vas neko drugi uslika i molbi da umesto vas obriše fotografiju - dodao je profesor.

Selfi fotografije će još dugo biti zastupljene. U Velikoj Britaniji pojavili su se mnogi dobrotvorni pokreti selfi fotografija. Među njima je i  "The no make up selfie", koji je prikupio osam miliona funti za borbu protiv raka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA