Evo zašto muškarci obožavaju striptiz klubove (GIF)

Čak i da je u braku s Anđelinom Žoli, nema muškarca koji bi odbio poziv u striptiz bar da bi ostao kod kuće sa ženom

  • 26

Verovatno ne postoji bolji način da se izmami osmeh na licu muškarca, nego da ga pozovete u striptiz klub. Predstavnike muškog pola poput magneta privlači golo žensko telo koje se izvija oko šipke u striptiz klubu. Takođe, mnogi veoma unosni poslovi i transakcije dogovoreni su u striptiz klubovima širom sveta.

Postoji milion razloga zbog kojih muškarci vole striptiz klubove, a mi vam izdvajamo pet.

1. Očigledno, tamo su mlade i gole devojke

spustanje niz sipku

Činjenica je da muškarci (barem oni heteroseksualni) obožavaju gola ženska tela. Što su žene razgolićenije to bolje. Osim toga, u striptiz klubovima ne treba moliti i zavoditi da videli golu kožu.

2. Na taj način prožive svoje fantazije

striptiz crnka

Iako su u dugoj, ozbiljnoj, iskrenoj, ljubavnoj vezi većina muškaraca mašta o aferama sa dugonogim i prsatim lepoticama. Iako većina muškaraca nije s ženama-barbikama, ovim putem ispune im se bar neka maštanja.

3. Striptiz ih usrećuje

strip

Osim depresivnih muškaraca koji odlaze tamo s društvom da oplakuju svoju sudbinu i onih koji dođu da se zabavljaju, svi na kraju izlaze srećni. Ni na jednom drugom mestu nije moguće videti toliko ozarenih i nasmejanih muških lica, kao u striptiz klubovima.


4. Striptiz ih smiruje

striptiz

Činjenica je da u tim klubovima hodaju i plašu polu gole devojke, muškarcima se čini kao da su u nekoj vrsti muškog raja ili čak azila. Nije čudno da se tamo potpisuju ugovori i dogovarju poslovi, jer su svi pozitivni i dobro raspoloženi.

5. Svejedno će to sve sami platiti na kraju

strip lova

Za iste pare koje bi potrošili u nekom drugom klubu, u striptiz klubovima barem mogu da gledaju u ženske grudi bez oklevanja i prekornih pogleda svojih partnerki.

Muškarci ne mogu da razumeju odbojnost žena prema striptiz klubovima i zašto su žene toliko protiv toga. Neke se trude da njihovi partneri ne učestvuju u takvom “prljavom” načinu zabave, ali to slabo kojoj ženi polazi za rukom.

Muškarci su muškarci i to će tako ostati. Zauvek će ih privlačiti gole žene, pa je bolje da se sa tim pomirite i pokušate da odete zajedno koji put i da se dobro provedete. Možete mu i same pripremiti seksi striptiz i tako zadržite svu pažnju na sebi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DREAM

    5. april 2014 | 19:24

    Striptiz sipka je na sred spavace sobe.Ja posluzim pice i sou krene do duboko u noc.Mislimo na kucni budzet,sta cemo.Teska vremena.

  • K

    5. april 2014 | 17:36

    Nema potrebe da ide,nekad mu sve to ja lepo priredim kod kuce :D

  • Audi7

    5. april 2014 | 23:19

    Slazem se sa textom, bolje striptiz nego kocka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA