Evo zašto su tridesetogodišnjakinje prave seks-bombe!

Ako ste žena koja strahuje od okrugle brojke od 30 godina, grešite! Najbolje doba za vas tek dolazi!

  • 18

Seks počinje u tridesetoj! Prema najnovijem istraživanju jednog portala za upoznavanje, seksualno samopouzdanje kod žena dostiže vrhunac u ranim tridesetim godinama. Evo činjenica koje to i dokazuju

Prihvatanje sopstvenog tela

Nakon što su u dvadesetim svaki dan stajale pred ogledalom i živcirale se oko izgleda, žene u tridesetim postaju svesnije svojih dostignuća i kvaliteta, pa se lakše mire s fizičkim nedostacima. Manekenke i modeli iz časopisa i televizije prestaju da budu merilo mršavosti i lepote, pa se svaka žena oseća bolje u sopstvenoj koži.

Seksualna snaga

Prosečna žena je već do tog uzrasta promenila nekoliko seksualnih partnera i dobro se upoznala sa svojim željama i potrebama u krevetu. Znajući šta može najbolje da je zadovolji, lako iznosi potrebe i maštarije, pa se ne boji da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno erotsko samopouzdanje.

Komunikacija


Nakon godina čitanja o seksualnosti kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja sopstvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak. Imajući više iskustva sa muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze, pa se lakše opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše pod pokrivačem. A ako polni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u dvadesetim godinama uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. No kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu telesne lepote, već i razvijenog intelekta. Samosvesnije su i hrabrije, pa znaju da su još zanimljivije suprotnom polu.

Duge veze

U tridesetima mnoge žene ulaze u dugoročne veze, uključujući brakove. Ovo isto utiče na njihovo samopouzdanje, posebno što na podsvesnom nivou primaju poruku da je neko spreman da provede čitav život s njima.

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA